2019-09-29 22:30:20
Φωτογραφία για Απίστευτες καταστάσεις με τους οδηγούς που περνούν από την Κρεμαστή
ΚΡΕΜΑΣΤΗ.-

Είναι εκτός λογικής αυτό που συμβαίνει με ορισμένους οδηγούς μηχανών μεγάλου κυβισμού, που δείχνουν να μην νοιάζονται ούτε για την ζωή τους, αλλά ούτε και για την ζωή κάποιων άλλων συνανθρώπων τους!

Περνώντας από την Κρεμαστή, και κυρίως τις μεταμεσονύχτιες ώρες, κυριολεκτικά αναστατώνουν τον κόσμο με τις απίστευτα μεγάλες ταχύτητες που αναπτύσσουν αλλά και τους... «εκρηκτικούς» θορύβους που προκαλούν, κάνοντας πολλούς να χάνουν την ηρεμία και τον ύπνο τους!

Κι όπως λένε αναγνώστες μας, καλό θα είναι εκείνη την ώρα να μην... κυκλοφορεί κανείς στους κεντρικούς δρόμους της Κρεμαστής, «γιατί δεν ξέρει, κυριολεκτικά, από πού μπορεί να τούρθει», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Εν πάση περιπτώσει, καλό θα είναι πότε-πότε να κάνει την εμφάνισή του κανένα περιπολικό της Αστυνομίας στο συγκεκριμένο σημείο, μήπως και η παρουσία του αποτελέσει αιτία για να σωθεί καμιά ανθρώπινη ζωή!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ακόμη: Πρέπει οι οδηγοί που συνηθίζουν να περνούν από την οδό Ικάρων, (ο δρόμος από την Κρεμαστή προς Παστίδα-Μαριτσά), να συνειδητοποιήσουν ότι, σ΄ αυτό το δρόμο, υπάρχουν αρκετά παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο τους (Δημοτικό, Λύκειο, αλλά και στο Γυμνάσιο), και πως οι ταχύτητες με τις οποίες περνάνε από την περιοχή δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 30-40 χιλιόμετρα.

http://topika-nea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ