2019-09-30 13:07:19
Φωτογραφία για Γ. Πατούλης προς Α. Τσίπρα: Μαζέψτε τις παράνομες διαφημιστικές αφίσες σας
Την προσωπική παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να απομακρυνθούν εκατοντάδες αφίσες που διαφήμιζαν την ομιλία του στο πλαίσιο του φεστιβάλ νεολαίας του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε χθες, ζητεί με σημερινή επιστολή του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης. 

Ο Γ. Πατούλης αναφέρεται στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η Περιφέρεια για να «απαλλάξει» τους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής από χιλιάδες παράνομες διαφημιστικές αφίσες, που ρυπαίνουν το περιβάλλον, όπως έχει ήδη ενημερώσει όλους τους πολιτικούς Αρχηγούς.

Στο πλαίσιο αυτό ζητεί από τον κ. Τσίπρα να δώσει «εντολή σε αυτούς που ανάρτησαν τα εκατοντάδες banners του κόμματός του, με τον ίδιο τρόπο και με δικά τους μέσα να τα αποκαθηλώσουν, ώστε να μην χρειαστεί αυτό να γίνει με μέσα των Δήμων ή της Περιφέρειας Αττικής για να μην επιβαρυνθούν οικονομικά οι πολίτες».

Τέλος, επισημαίνει ότι «δεν είναι πρόθεση της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής η αντιπαράθεση με τα πολιτικά κόμματα, όμως θα παραμείνει σταθερά προσηλωμένη στην εφαρμογή των νόμων, χωρίς διακρίσεις».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ