2019-10-01 10:10:33
Φωτογραφία για Άνοιγμα της ΕΣΠΕΛ σε όλες τις Ενώσεις Στρατιωτικών, Συλλόγους και Σωματεία. ''Οι πάντες προσκεκλημένοι στη Λάρισα''
Του Ηλία Προύφα

Μόνο ως άνοιγμα προς τους πάντες, με ότι αυτό συνεπάγεται, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΛ, για την ημερίδα της Λάρισας, η οποία θα έχει ως κύριο θέμα το περιβόητο ''Σώμα Υπαξιωματικών''.

Χωρίς να αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες, ξεκάθαρη όσο ποτέ, η αυτοδιοίκητη Ένωση Στρατιωτικών Λάρισας, καλεί όλους, πέρα από ιδεοληψίες και αποκλεισμούς  ανεξαρτήτως προελεύσεως, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, όπου θα κυριαρχήσει η φωνή του απλού στρατιωτικού.

Ο συντονισμός θα γίνει αποκλειστικά από τον Πρόεδρο της ΕΣΠΕΛ, Σμηναγό Θωμά Ντιντιό, κάτι που αποκλείει - όπως γίνεται συνήθως σε εκδηλώσεις- πιθανούς ''εκμεταλλευτές'' της δημοσιότητας, που επιζητούν μόνο την αυτοπροβολή τους χωρίς ουσία.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ), μετά από πολλά αιτήματα μελών και φίλων της, προχωρεί στην διοργάνωση ακόμα μιας ενημερωτικής ημερίδας, αυτή τη φορά για θέματα απόφοιτων Στρατιωτικών Σχολών, με επίκεντρο το «Σώμα Υπαξιωματικών» στις 17/10/19 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του HOTEL OLYMPOUS TERRA στη Λάρισα.


   Στόχος και σκοπός της εκδήλωσης αυτής, είναι να ακουστούν αποκλειστικά οι απόψεις των απλών ανώνυμων συναδέλφων και όπως γίνεται κατανοητό, των άμεσα ενδιαφερόμενων, χωρίς την παρουσία πολιτικών ή άλλων αρχών.

   Η μακρά ιστορία και η διαχρονική προσφορά των ΑΣΣΥ των τριών κλάδων των ΕΔ, επιβάλει να ακουστούν δυνατά οι φωνές και οι ανησυχίες τους και να μεταφερθούν οργανωμένα στην Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία.

   Στο πάνελ, με απόφαση του ΔΣ, θα βρίσκονται εξαίρετοι συνάδερφοι, οι οποίοι θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους πάνω σε μια λίστα θεμάτων και το συντονισμό της ημερίδας θα αναλάβει αποκλειστικά ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΛ.

   Καθημερινά, αυτοδιοίκητες Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Στρατιωτικών, χαιρετίζουν και δηλώνουν ξεκάθαρα τη στήριξή τους στην πρωτοβουλία αυτή της ΕΣΠΕΛ, τις οποίες και ευχαριστούμε.

   Δεδομένου του θετικού κλίματος που δημιουργείται, η οργανώτρια Ένωσή μας, απευθύνει ενωτικό κάλεσμα σε συναδέρφους όλων των προελεύσεων, σε συνδέσμους, συλλόγους και ενώσεις, που αποσκοπούν σε ουσιαστική συζήτηση, να παρευρεθούν και να στηρίξουν την Ημερίδα και να καταθέσουν την άποψή τους σε ότι τους αφορά.

   Το ΔΣ της ΕΣΠΕΛ και τα μέλη της θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη προσπάθεια αυτή. Δεν θα επιτρέψουμε όμως σε κανένα να χειραγωγήσει ή να καπηλευτεί την προτροπή των συναδέλφων για ουσιαστικό διάλογο για την ανάδειξη και άμεση επίλυση των προβλημάτων τους.

   ΤΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΛ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ντιντιός Θωμάς

Σγός (ΤΤΗ)

6983509548 

Ο Γεν. Γραμματέας

Πράπας Αλέξανδρος

Αλχίας (ΠΒ)
6934065401
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ