2019-10-02 11:20:34
Φωτογραφία για Νέες περιπέτειες και νέοι ρόλοι στο ''Μην ψαρώνεις''!
«ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ»: ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ… ΨΑΡΩΣΟΥΝ! 

Δύο οικογένειες που και φέτος πολλά τις ενώνουν και άλλα τόσα τις χωρίζουν. Οι Αγραφιώτηδες και οι Αραποστάθηδες μπαίνουν ξανά σε περιπέτειες στα καινούργια επεισόδια της σειράς ,«Μην Ψαρώνεις», και νέα πρόσωπα εισβάλουν στις ζωές τους. 

Ένας γοητευτικός life coach, ένας γαμπρός από το Λονδίνο, και δύο κορίτσια που αναστατώνουν την ψαραγορά. Ας τους γνωρίσουμε!

Τίμος Λινάρδος (Παναγιώτης Μπουγιούρης)  

Ο Τίμος είναι ένας γοητευτικός 45χρονος άνδρας που παραδίδει σεμινάρια αυτοβελτίωσης. Έχει γράψει επιτυχημένα βιβλία, όπως το πολύ γνωστό «Ξύπνα τον γίγαντα που έχεις μέσα σου». Ο Τίμος θα μπει στη ζωή της Σάντυς όταν εκείνη ακολουθήσει τη συμβουλή της Νενέλας και παρακολουθήσει ένα από τα σεμινάριά του. Ο Τίμος θα την κερδίσει αμέσως, όχι μόνο με την εμφάνισή του, αλλά και με την ικανότητά του να ανεβάζει την αυτοπεποίθησή της και να της δίνει σωστές συμβουλές. Η Σάντυ θα τον προσλάβει ως σύμβουλο και κάθε μέρα θα έρχονται ολοένα και πιο κοντά. Πώς θα αντιδράσει σε αυτή την εξέλιξη ο Μανώλης; 


Μπίλυ (Τόλης Παπαδημητρίου)  

Ο Μπίλυ είναι σύζυγος της Ρόζας. Είναι 27 ετών και απόφοιτος Πληροφορικής από το πανεπιστήμιο στο Εδιμβούργο. Πήγε στο Λονδίνο να βρει δουλειά και εκεί γνώρισε τη Ρόζα. Ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και παντρεύτηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Πλέον έχουν γυρίσει στην Ελλάδα και μένουν, προσωρινά, στο σπίτι του Μανώλη. Δεν ψάχνουν για σπίτι αφού προέχει η Ρόζα να πάρει το πτυχίο της και εκείνος να βρει επιτέλους έναν επενδυτή για να στηρίξει τα μεγαλεπίβολα σχέδιά του. Άλλωστε κάθε μέρα που περνά σκέφτεται κώδικες και την επομένη εφαρμογή που θα κάνει πάταγο στην αγορά. Δεν είναι τυχαίο ότι, πρώτος εκείνος, είχε σκεφτεί μία φοβερή ιδέα που του την έκλεψε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Η σχέση του με τον Μανώλη δεν είναι καθόλου καλή. 

Τίνα (Νίκη Λάμη)  

Η Τίνα μετακόμισε πρόσφατα στο Κερατσίνι. Στα 35 της χρόνια, είναι χωρισμένη και χωρίς παιδιά. Θα ήθελε πολύ να γίνει μητέρα αλλά δεν το παραδέχεται σε κανέναν. Σε όλους λέει ότι ήταν επιλογή της να μην κάνει παιδιά. Μένει μόνη της και βλέπει ελληνικές ταινίες. Πριν δούλευε ως πωλήτρια ρούχων και πιο παλιά ως πωλήτρια σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Δεν έχει δοκιμάσει να πουλήσει ψάρια αλλά με λίγη καλή θέληση και τη βοήθεια των αγοριών του απέναντι πάγκου, σίγουρα θα τα καταφέρει. 

Ζωή (Ελευθερία Πάγκαλου)  

Η Zωή είναι ένα κορίτσι 20 ετών από μία πολύ πλούσια οικογένεια. Θέλοντας να την «σπάσει» στους γονείς της αποφασίζει να πιάσει δουλειά στην Ψαραγορά χωρίς, όμως, να εγκαταλείψει τις σπουδές της στη Νομική. Λέει σε όλους ότι είναι ορφανή, φτωχή και ότι μεγάλωσε στην επαρχία. Είναι όμορφη και καπάτσα αλλά μυθομανής και θα καταφέρει να παραμυθιάσει τους πάντες με τα ψέματά της. Πολύ γρήγορα θα ερωτευτεί τον Κάρολο, ο οποίος μετά τον χωρισμό του με την Έρρικα αντιπαθεί τα πλούσια κορίτσια και η έτσι η Ζωή αναγκάζεται να συνεχίσει το μικρό της παραμύθι.

 

«Μην Ψαρώνεις». Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στον ΑΝΤ1, στις 21:45.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ