2019-10-02 13:00:48
Φωτογραφία για Ο ΕΦΕΤ «σφράγισε» προσωρινά γνωστή εταιρεία ζύμης
Οι ελεγκτές του ΕΦΕΤ διαπίστωσαν ότι από τις τηρούμενες συνθήκες υγιεινής τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η δημόσια υγεία

Προσωρινό λουκέτο στη μονάδα παραγωγής ζύμης (πίτσες, τυρόπιτες, σφολιατοειδή, κλπ) και ειδών ζαχαροπλαστικής της ΠΡΕΣΤΟ ΑΒΕΕ στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης προχώρησε ο ΕΦΕΤ κρίνοντας πως κινδυνεύει η δημόσια υγεία.

Συγκεκριμένα οι ελεγκτές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Φ.Ε.Τ., όπως αναφέρει το ανακοινωθέν του Φορέα, διαπίστωσαν ότι από τη λειτουργία της επιχείρησης και τις τηρούμενες συνθήκες υγιεινής, «τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η δημόσια υγεία και παρίσταται ανάγκη αποτροπής του κινδύνου». Μάλιστα για την εφαρμογή της αναστολής ενημερώθηκαν άμεσα η Αδειοδοτούσα Αρχή και η Ελληνική Αστυνομία ενώ παράλληλα ξεκινάει και η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων (προστίμου).

Στη συγκεκριμένη επιχείρηση είχαν διαπιστωθεί και σε προηγούμενους ελέγχους, παραβάσεις της ισχύουσας νομοθεσίας, ορισμένες καθ' υποτροπή, για τις οποίες έχουν ήδη επιβληθεί διοικητικές κυρώσεις (πρόστιμα).

Η εταιρεία, που διαθέτει τα εμπορικά σήματα ΖΥΜΑ και ΖΥΜΑΡΑΚΙΑ, διανέμει τα προϊόντα της σε ολόκληρη την Ηπειρωτική χώρα, καθώς και στα νησιά με περισσότερους από 3.000 πελάτες καθώς επίσης και στο χώρο των SUPER MARKET
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ