2019-10-02 13:18:23
Φωτογραφία για Επίθεση σε γυναίκα από αδέσποτα
Την έριξαν κάτω με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι της, ενώ της έσκισαν και τα ρούχα

Νέα επίθεση από αδέσποτα σκυλιά τη Δευτέρα το πρωί στην οδό Αλύτρωτων Πατρίδων στη Βόρεια Λαμία.

Η άτυχη γυναίκα περπατούσε όπως κάθε πρωί στην περιοχή με κατεύθυνση τη στάση του λεωφορείου που βρίσκεται επί της οδού, προκειμένου να πάει στη δουλειά της.

Αυτή τη φορά όμως η αγέλη που βρίσκεται στο σημείο της επιτέθηκε. Σύμφωνα με τις περιγραφές της παθούσας, τα σκυλιά κατάφεραν να την πετάξουν κάτω σκίζοντάς της τα ρούχα, ενώ από την πτώση χτύπησε σοβαρά στο χέρι.

Για καλή της τύχη ένας γείτονας άκουσε τη φασαρία και έτρεξε προς βοήθεια, απομακρύνοντας τα σκυλιά και βοηθώντας την τραυματισμένη γυναίκα.

Τελικός απολογισμός, Νοσοκομείο και ένα σπασμένο χέρι για τη γυναίκα, ενώ οι περίοικοι καταγγέλλουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Όπως σημειώνουν, έχουν μαζευτεί πολλά σκυλιά που γίνονται επιθετικά κυνηγώντας όποιο όχημα περνάει από την περιοχή τους. Μάλιστα θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμο Λαμιέων ζητώντας λύση στο πρόβλημα.

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη (1/10) ο Δήμος Λαμιέων μέσω των Αντιδημάρχων Κώστα Μουστάκα και Παναγιώτη Στασινού, μαζί με εκπροσώπους του Φιλοζωικού, είχαν συνάντηση με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργο Πέτρο προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειές τους για τη διευθέτηση των προβλημάτων με τον υπερπληθυσμό των αδέσποτων.

Πηγή: lamiareport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ