2019-10-02 18:42:38
Φωτογραφία για Το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro είναι πιθανό να αποκτήσουν Deep Fusion κάμερα στο επόμενο iOS 13 Beta
Η πολύ δημοφιλή λειτουργία Deep Fusion δεν ήταν διαθέσιμη στο iPhone 11 και στο iPhone 11 Pro μετά την κυκλοφορία τους. Η τεχνολογία Deep Fusion είναι πολύ σημαντική όταν πρόκειται για την επεξεργασία μεσαίας και χαμηλής φωτεινής εικόνας στα νέα iPhones.  

Σε αντίθεση με τη λειτουργία Νύχτας , το Deep Fusion θα λειτουργεί στο παρασκήνιο και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας. Η Apple αναμένεται να προσθέσει τη λειτουργία Deep Fusion στο επερχόμενο iOS 13 Beta.

Η Deep Fusion αναμένεται να βελτιώσει την ποιότητα απεικόνισης του iPhone 11 και του iPhone 11 Pro σε μεσαία χαμηλή φωτεινότητα. Με τη νέα δυνατότητα ενεργοποιημένη, τα iPhone 11 και 11 Pro θα προσφέρουν τρεις λειτουργίες που θα εφαρμοστούν αυτόματα.

Η λειτουργία νύχτας είναι τοποθετημένη ως χαρακτηριστικό που μπορεί να ενεργοποιηθεί / απενεργοποιηθεί. Ωστόσο, η Deep Fusion θα τρέξει απλά στο παρασκήνιο και δεν υπάρχει καμία ένδειξη, η Apple λέει ότι σκόπιμα έκρυψε το χαρακτηριστικό στο παρασκήνιο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για τη λήψη της καλύτερης φωτογραφίας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η επεξεργασία Deep Fusion διαρκεί περισσότερο χρόνο από το Smart HDR. Με άλλα λόγια, αν πάρετε μια σειρά από εικόνες και ανοίξετε το ρολόι φωτογραφικών μηχανών τότε θα δείτε μια εικόνα μεσολάβησης, ενώ η Deep Fusion κάνει την εργασία της στο παρασκήνιο. Μόλις ολοκληρωθεί, θα εμφανιστεί μια τελική έκδοση της εικόνας στο ρολό της μηχανής. Η Apple είπε ότι το Deep Fusion θα εμφανιστεί αργότερα αυτό το φθινόπωρο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ