2019-10-02 22:38:58
Φωτογραφία για Μπόρις Τζόνσον: Τρυφερός με την σύντροφό του κι έξαλλος με τον Τζέρεμι Κόρμπιν
Από το βήμα του συνεδρίου των Τόρις ο Βρετανός πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμά του στις Βρυξέλλες

Ένα τρυφερό φιλί έδωσε στην επίσημη αγαπημένη του, Κάρι Σίμοντς ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, αφού ολοκλήρωσε την χειμαρρώδη ομιλία του στο συνέδριο του κόμματος των Συντηρητικών, με τον φακό να απαθανατίζει το στιγμιότυπο.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός κρατούσε από το χέρι την σύντροφό του προσερχόμενος στο συνέδριο των Τόρις στο Μάντσεστερ, όπου σήμερα παρουσίασε την νέα εναλλακτική του πρόταση για το Brexit.

Από το βήμα του συνεδρίου, ο Τζόνσον δεσμεύτηκε ότι δεν θα ζητήσει από τις Βρυξέλλες παράταση του Brexit, επισημαίνοντας ότι η Βρετανία θα βγει πάση θυσία από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου. Την ίδια ώρα, αποκάλεσε «κομμουνιστή κοσμοναύτη τον ηγέτη των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν.

«Εάν η ΕΕ αρνηθεί να διαπραγματευτεί με βάση το σχέδιο, η Βρετανία θα αποχωρήσει χωρίς συμφωνία», πρόσθεσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Αν και ο ίδιος έχει δεσμευτεί ότι δεν θα ζητήσει από τις Βρυξέλλες παράταση του Brexit προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε στις 17 Οκτωβρίου, ο νόμος τον υποχρεώνει να κάνει κάτι τέτοιο εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία μέχρι τις 19 Οκτωβρίου, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ