2019-10-03 22:05:49
Φωτογραφία για Δεν χρειάζεται πλέον να ανοίξετε τις ρυθμίσεις για να συνδεθείτε στο δίκτυο του Wi-Fi
Η σύνδεση στο δίκτυο του Wi-Fi θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη στις συσκευές του iphone. Εκτός απο κάποιο δίκτυο που γνωρίζετε και είναι ήδη συνδεδεμένο αυτόματα στο iPhone, πιθανώς να έχετε συνηθίσετε στη συνήθη ρουτίνα της ενότητας του Wi-Fi στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο.  

Ευτυχώς, υπάρχει τώρα πολύ καλύτερος και πιο γρήγορος τρόπος να το κάνετε αυτό.

Με το iOS 13 τώρα, μπορείτε τώρα να αλλάξετε και να συνδεθείτε απευθείας στο Wi-Fi από το Κέντρο ελέγχου. Απλώς ανοίξτε το Κέντρο Ελέγχου είτε μετακινώντας προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία (iPhones Face ID) είτε μετακινώντας από κάτω προς τα πάνω (Αρχική σελίδα iPhones) της οθόνης. Στη συνέχεια, ανοίξτε το πλαίσιο συνδέσεων στην επάνω αριστερή πλευρά, πατώντας παρατεταμένα το σύμβολο του Wi-Fi. Εδώ θα βρείτε μια πλήρη λίστα με όλα τα διαθέσιμα δίκτυα Wi-Fi, στα οποία μπορείτε να συνδεθείτε με απλό πάτημα.

Αν το δίκτυο Wi-Fi που έχετε επιλέξει απαιτεί έναν κωδικό πρόσβασης, θα σας μεταφέρει στην κανονική σελίδα στις Ρυθμίσεις του Wi-Fi για να πιστοποιήσετε τον εαυτό σας. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε την πρόσβαση στις ρυθμίσεις γρήγορα από αυτό το παράθυρο πατώντας "Ρυθμίσεις Wi-Fi".

Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν...
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ