2019-10-04 21:38:50
Φωτογραφία για Tο Instagram φέρνει μια εφαρμογή που ονομάζεται Threads
Το Instagram εισήγαγε ακόμα μια εφαρμογή που ονομάζεται Threads. Την τελευταία φορά η εταιρεία είχε εγκαταστήσει το Instagram TV στην εφαρμογή του Instagram. Τα "θέματα" είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να μοιράζεστε κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο με τη λίστα φίλων σας. Φαίνεται ότι το Threads αποτελεί επέκταση του Direct messaging. 

Η εφαρμογή Threads εξαρτάται από την ιδέα των στενών φίλων, μια λίστα φίλων με τους οποίους είστε άνετοι να μοιράζεστε προσωπικά σας πράγματα. Επιπλέον, η εφαρμογή χωρίζεται σε τρεις οθόνες, η πρώτη είναι μια οθόνη της κάμερας. Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας. Τα θέματα σας επιτρέπουν επίσης να προσαρμόσετε συντομεύσεις για τους φίλους και την οικογένειά σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες εφαρμογές δεν διαθέτουν φίλτρα.

Τα θέματα είναι μια αυτόνομη εφαρμογή σχεδιασμένη με το ιδιωτικό απόρρητο, με ταχύτητα και τις στενές σας συνδέσεις. Μπορείτε να μοιραστείτε φωτογραφίες, βίντεο, μηνύματα, ιστορίες και πολλά άλλα με τη λίστα φίλων σας στο Instagram. Έχετε τον έλεγχο του ποιος μπορεί να φτάσει σε εσάς, και μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επικοινωνία με τους ανθρώπους.


Το Instagram λέει ότι το Threads είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να μοιράζεστε φωτογραφίες ή βίντεο με τους στενούς φίλους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, τραβήξτε μια στιγμιαία εικόνα και μοιραστείτε την. Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε από το status quo που μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο status quo που χρησιμοποιεί τους αισθητήρες στο τηλέφωνό σας για να ρυθμίσετε την κατάστασή σας. Με αυτό τον τρόπο οι φίλοι σας θα ξέρουν ότι για παράδειγμα οδηγείτε.

Τα θέματα επίσης προσφέρουν ένα σπίτι για όλες τις συνομιλίες σας και οι φίλοι σας θα εμφανίζονται σε Direct and Threads. Η εφαρμογή θα αρχίσει να κυκλοφορεί παγκοσμίως σήμερα. Ενημερώστε μας τις εντυπώσεις σας για τα Instagram Threads στα σχόλια παρακάτω.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ