2019-10-05 01:35:24
Φωτογραφία για Ford Transit
Η Ford παρουσίασε το περασμένο έτος το Transit Custom plug-in hybrid, αλλά τώρα η εταιρεία

έχει κυκλοφορήσει νέες λεπτομέρειες για το μοντέλο πριν από το επίσημο λανσάρισμα του οι οποίες προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον.

Σχεδιασμένο να συνδυάζει την “ικανότητα οδήγησης με μηδενικές εκπομπές και χωρίς άγχος στην αυτονομία”, το Transit Custom PHEV διαθέτει ηλεκτρικό μοτέρ 126 PS που κινεί τους εμπρός τροχούς. Τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 13,6 kWh, η οποία επιτρέπει στο φορτηγό να ταξιδέψει μέχρι και 56 km με ηλεκτρική ενέργεια σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Δοκιμών. Το van είναι επίσης εξοπλισμένο με βενζινοκινητήρα EcoBoost 1.0 λίτρων που λειτουργεί ως γεννήτρια. Αυτό επιτρέπει στο φορτηγό να έχει συνολική εμβέλεια μεγαλύτερη των 500 km και κατανάλωση 2,7 l/100 km. H Ford λέει ότι οι πελάτες δεν χρειάζεται να συμβιβαστούν, καθώς η μπαταρία είναι τοποθετημένη κάτω από το πάτωμα και αυτό σημαίνει ότι η χωρητικότητα φορτίου παραμένει αμετάβλητη στα έξι κυβικά μέτρα. Το οικολογικό Transit διαθέτει επίσης μια καθαρή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου 1.130 kg αλλά και εγγύηση οκτώ ετών ή 160.000 km που αφορούν στη μπαταρία.


Οι αλλαγές στο σχεδιασμό είναι σχετικά μικρές, με το Transit να έχει τροποποιημένο εμπρός προφυλακτήρα με ενσωματωμένη θύρα φόρτισης. Η τελευταία επιτρέπει την επαναφόρτιση του φορτηγού σε 4,3 ώρες με τη χρήση σύνδεσης 240 Volt 10 Amp. Με φορτιστή AC τύπου 2, ο χρόνος αυτός μειώνεται σε 2,7 ώρες. Εντός τώρα, το ταχύμετρο έχει αντικατασταθεί από μετρητή ισχύος ενώ ο δείκτης θερμοκρασίας ψυκτικού υγρού έχει αντικατασταθεί από μια ένδειξη φόρτισης της μπαταρίας. Υπάρχει επίσης μια ειδική οθόνη που δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας αλλά και της διαθέσιμης αυτονομίας. Το Transit Custom PHEV θα προσφέρεται σε Van και Kombi και το Van στις εκδόσεις Trend και Limited. Ωστόσο, όλα θα έρχονται στάνταρ με κλιματισμό και θερμαινόμενο παρμπρίζ. Το Transit Custom PHEV διατίθεται προς παραγγελία, οι πρώτες παραδόσεις προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν στην Ευρώπη πριν από το τέλος του έτους. Οι πελάτες που ενδιαφέρονται περισσότερο για την επιβατική έκδοση του Transit Custom PHEV μπορούν να το επιλέξουν με οκτώ θέσεις επιβατών στην καμπίνα. Χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα με ελαφρώς μικρότερη αυτονομία και λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση συγκριτικά με την επαγγελματική έκδοση.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ