2019-10-05 23:11:40
Φωτογραφία για Τζάστιν Μπίμπερ κατά φιλόζωων: Βουλώστε το κι ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα!
Η φιλοζωική οργάνωση PETA του άσκησε κριτική γιατί έδωσε 35.000 δολάρια

για να αγοράσει δύο υβριδικές γάτες

«Η PETA μπορεί να το βουλώσει!» έγραψε ο Τζάστιν Μπίμπερ στο προφίλ του στο Instagram απαντώντας στις κατηγορίες της φιλοζωικές οργάνωσης που τον επέκρινε γιατί έδωσε 35.000 δολάρια με σκοπό να αγοράσει δύο εξωτικές γάτες Σαββάνας, που μάλιστα θεωρούνται υβριδικές.

Οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν από πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Μπίμπερ έδωσε αυτό το ποσό για να αγοράσει τις δύο γάτες, την Τούνα και την Σούσι, που είναι υβριδικές από γάτες κατοικίδια και το είδος Serval, είδος γάτας της υποσαχάριας Αφρικής.

Ο 25χρονος Μπίμπερ επιτέθηκε στην PETA όταν τον κατηγόρησε πως «τροφοδοτεί την επικίνδυνη ζήτηση των υβριδικών γατών».

«Η PETA μπορεί να το βουλώσει!» έγραψε και συνέχισε: «Η PETA να εστιάσει στα πραγματικά προβλήματα. Όπως η λαθροθηρία και οι βιαιότητες κατά των ζώων. Σας πείραξε που θέλω ένα συγκεκριμένο είδος γάτας; Δεν σας πείραξε όταν πήρα τον σκύλο μου τον Όσκαρ που ήταν αδέσποτος. Όλα μας τα κατοικίδια πρέπει να είναι από αδέσποτα; Πιστεύω στις υιοθεσίες αδέσποτων, αλλά πιστεύω και ότι υπάρχουν προτιμήσεις και γι' αυτό υπάρχουν και οι εκτροφείς ζώων. Η PETA να πάει να βοηθήσει με όλο αυτό το πλαστικό στους ωκεανούς και να αφήσει ήσυχες τις όμορφες γάτες μου»!
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ