2019-10-06 10:20:37
Φωτογραφία για Μιχάλης Κουϊνέλης: Αυτός είναι ο λόγος που είπε «ναι» στο THE FINΑL 4
Ο πιο έμπειρος ως κριτής, αν και ο ίδιος δηλώνει ότι δεν ασκεί κριτική, απλά λέει την άποψή του, αποκάλυψε γιατί αποδέχτηκε την πρόταση!

'Αλλο ένα talent show;

«Όχι, δεν είναι άλλο ένα talent show και γι’ αυτόν το λόγο βρίσκομαι κι εγώ εδώ. Επειδή έχω συμμετάσχει και σε άλλο talent show, μπορώ να πω ότι το "Τhe Final 4" είναι ένα καινούργιο για την Ελλάδα project, το οποίο θα είναι και πρωτόγνωρο για τα μάτια μας γιατί ξεκινάει από το τέλος, θα είναι σαν να βλέπουμε κάθε εβδομάδα ένα μικρό τελικό. Έτσι όπως είναι η δομή του συγκεκριμένου show, δεν μιλάμε για ανταγωνισμό αλλά για συναγωνισμό».

Πώς είναι ο ρόλος του κριτή;

«Θα ήθελα να σου πω ότι γενικά στη ζωή μου δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κρίνει, είμαι περισσότερο ένας άνθρωπος που λέει τη γνώμη του. Αυτό θα κάνω και τώρα, άλλωστε δεν είναι οι κριτές που αποφασίζουν ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει, αλλά ο κόσμος. Υπάρχει μια διάδραση με το κοινό. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί έτσι συμβαίνει, για έναν καλλιτέχνη, και στην πραγματική ζωή».

Τι θα λέγατε σε ένα νέο παιδί που ξεκινάει τώρα;

«Θα του έλεγα να είναι αληθινός, να είναι ο εαυτός του και να δουλεύει πολύ. Ξέρεις, για μένα μόνο το ταλέντο δεν αρκεί, πιστεύω μάλιστα πως πολλές φορές το ταλέντο εφησυχάζει και "σκοτώνει"», είπε στον Τηλεθεατή.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ