2019-10-06 13:35:01
Φωτογραφία για Ο Έλτον Τζον αποκαλύπτει: Οι γιατροί μου έδιναν 24 ώρες ζωής - Προσευχόμουν να ζήσω
«Ήμουν τελείως μόνος μου στο σκοτεινό δωμάτιο και προσευχόμουν: παρακαλώ μην με

αφήσεις να πεθάνω, παρακαλώ άσε με να δω ξανά τα παιδιά μου, παρακαλώ δώσε μου λίγο παραπάνω χρόνο» γράφει ο Έλτον Τζον στο νέο του βιβλίο

Στην συγκλονιστική αποκάλυψη ότι οι γιατροί του έδιναν 24 ώρες ζωής μετά από μόλυνση που υπέστη μετά από θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε για καρκίνιο του προστάτη.

Ο 72χρονος τραγουδιστής διαγνώστηκε με καρκίνο το 2017 και τότε επέλεξε τη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου αντί για χημειοθεραπείες γιατί, όπως γράφει στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Me», δεν ήθελε η ασθένεια «να κρέμεται πάνω από την οικογένειά μου».

Αν και, όπως γράφει, ο Βρετανός τραγουδιστής, το χειρουργείο που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες ήταν «απολύτως επιτυχημένο», εντούτοις ο ίδιος διαπίστωσε 10 ημέρες αργότερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Αποδείχθηκε ότι είχα μια σπάνια επιπλοκή από το χειρουργείο» γράφει ο Έλτον Τζον συμπληρώνοντας ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για άλλες 11 ημέρες σε νοσοκομείο του Λονδίνου μένοντας ξύπνιος τις νύχτες και αναρωτόμενος «αν πρόκειται να πεθάνω».


«Ήμουν τελείως μόνος μου στο σκοτεινό δωμάτιο και προσευχόμουν: παρακαλώ μην με αφήσεις να πεθάνω, παρακαλώ άσε με να δω ξανά τα παιδιά μου, παρακαλώ δώσε μου λίγο παραπάνω χρόνο» συνεχίζει την εξομολόγησή του ο διάσημος τραγουδιστής.

Παραδέχεται, δε, ότι η εμπειρία του αυτή επέδρασε καταλυτικά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει πλέον τη ζωή. «Ήταν σαν κάποιος να μου έδειχνε μια διαφορετική ζωή, μια ζωή για την οποία συνειδητοποίησα ότι την αγαπώ πολύ περισσότερο από το να κάνω περιοδείες. Η μουσική ήταν ακόμα το πιο ωραίο πράγμα αλλά και πάλι δεν ήταν το ίδιο με το να ακούω τον Ζάκαρι (σ.σ. ο ένας από τους δύο γιούς του Έλτον Τζον) να μιλά για το τι συνέβη στην προπόνηση της ποδοσφαιρικής του ομάδας».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ