2019-10-06 17:39:38
Φωτογραφία για Το Apple Arcade είναι πλέον διαθέσιμο στο MacOS Catalina
Η Apple έχει ενεργοποιήσει την Apple Arcade, την νέα υπηρεσία της που σας επιτρέπει να παίξετε δεκάδες παιχνίδια με μηνιαία συνδρομή 4,99 € / μήνα, για χρήστες που έχουν εγκαταστήσει την έκδοση του Golden Master του macOS Catalina και είναι προσβάσιμο από το Mac App Store. 

Ο κατάλογος των παιχνιδιών που προσφέρονται στο Apple Arcade σε Mac είναι πιο περιορισμένος από αυτόν στο iOS, τουλάχιστον προς το παρόν.

Τα 22 παιχνίδια είναι διαθέσιμα, εδώ είναι:

The Get Out Kids

Over the Alps

Lifeslide

Word Laces

Way of the Turtle

Stranded Sails

ATONE: Heart of the Elder Tree

Down in Bermuda

The Pinball Wizard

Spaceland

Cardpocalypse

Operator 41

VARIOUS DAYLIFE

Tangle Tower

Sayonara Wild Hearts

Mini Motorways


Jenny LeClue — Detectivu

Fledgling Heroes

Earthnight

Don’t Bug Me!

Card of Darkness

Big Time Sports

Η Apple είχε αναφέρει περισσότερους από 100 τίτλους που διατίθενται για το Apple Arcade, αλλά προφανώς δεν είναι όλες έτοιμοι για τα Mac τώρα. Η λίστα των παιχνιδιών θα εμπλουτίζεται κάθε μήνα, είτε σε macOS, iOS ή tvOS.

Ως υπενθύμιση, το Apple Arcade περιέχει παιχνίδια χωρίς διαφήμιση και χωρίς μικροδιαμεσολάβηση. Η συνδρομή € 4,99 / μήνα παρέχει απεριόριστη πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείται. Επιπλέον, η εγγραφή ισχύει για όλη την οικογένεια (έως και έξι μέλη). Προτείνεται δωρεάν δοκιμαστική περίοδος ενός μηνός.

Η τελική έκδοση macOS Catalina, με πολλά νέα χαρακτηριστικά εκτός από το Apple Arcade, θα πρέπει να φθάσει σε λίγες μέρες (πιθανώς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας).
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ