2019-10-06 20:12:03
Φωτογραφία για Η Sia μιλά για πρώτη φορά για την σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει  Μέσα από ένα tweet έκανε γνωστή την ασθένειά της.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια του κομματιού “Chandelier” με την εκκεντρική περούκα και το

μυστηριώδες προφίλ, που κάνει τους πάντες να απορούν πώς είναι χωρίς αυτά τα μαλλιά που καλύπτουν τα χαρακτηριστικά της, αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της ένα πολύ προσωπικό της πρόβλημα, σε μια προσπάθεια να χαρίσει ελπίδα και πίστη σε αυτούς που υποφέρουν.

Η 43χρονη καλλιτέχνις με ένα ποστ που έκανε στο Twitter αποκάλυψε το σπάνιο πρόβλημα της υγείας της και πως ζει με χρόνιους πόνους, εξαιτίας μιας νευρολογικής ασθένειας που αντιμετωπίζει.

Η τραγουδίστρια έγραψε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ehlers-Danlos (EDS), μια σπάνια κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει πόνο στις αρθρώσεις και ακραία κόπωση.

Στο μήνυμά της αναφερόμενη σε όσους πάσχουν από σωματικό ή συναισθηματικό πόνο, σημείωσε ότι στέλνει την αγάπη της και ενθαρρύνει κάθε έναν από αυτούς τους ανθρώπους να προχωρήσει μπροστά στη ζωή του, γιατί η ζωή είναι πολύ δύσκολη, αλλά κανείς δεν είναι μόνος.

Η Sia μετρά συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της μουσικής όπως η Rihanna, ενώ ως προς τις εμφανίσεις της μέχρι σήμερα επί σκηνής, τίποτα δεν είχε προδώσει το πρόβλημα υγείας της.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ