2019-10-07 21:00:22
Φωτογραφία για Τέννις: Πρωταθλητής ο Ξυλάς, φιναλίστ η Παύλου στη Ρόδο
Ο Γιάννης Ξυλάς και η Δήμητρα Παύλου ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και στο διεθνές πρωτάθλημα ITF Rhodes Cup Junior 2019 (κατηγορία Grade 5 της ITF), που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ρόδο, όπως είχε γίνει και μία εβδομάδα πριν στο Mytilene Junior Cup.

Ο 18χρονος Γιάννης Ξυλάς ήταν ο νικητής στον τελικό του μονού αγοριών. Κέρδισε με 6-0, 3-6, 6-4 και τον Βρετανό Joel Pierleoni, Νο 1 στο ταμπλό, πετυχαίνοντας την 10η διαδοχική του νίκη στην κατηγορία Junior, κατακτώντας τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο στην κατηγορία και τέταρτο στην καριέρα του.

Στο μονό των κοριτσιών, η Δήμητρα Παύλου ήταν φιναλίστ και κατέλαβε τελικά την 2η θέση (σ.σ. όπως και πριν μια εβδομάδα στη Μυτιλήνη), καθώς ηττήθηκε στον τελικό, με 6-4, 6-0, από τη Σλοβάκα Martina Smolenova.

Ελληνικό χρώμα είχε κορυφή στα διπλά.

Στο διπλό των κοριτσιών, η Δήμητρα Παύλου και η Μάρθα Μακαντάση κέρδισαν με 7-5, 6-3 την Ρωσίδα Smolenova και την Σλοβάκα Aglaya Zaynieva,

Στο διπλό των αγοριών, οι Γιάννης Κουντουράκης και Θοδωρής Μητσάκος επιβλήθηκαν με 6-7 (), 6-4, 10-8, των Σέργιου Κύζα (Κύπρος) και Boris Stastny (Τσεχία) που ήταν Νο 1 ταμπλό.

Στο φετινό Rhodes Cup Junior 2019 συμμετείχαν 78 τενίστες και τενίστριες από 18 χώρες.
tennis24
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ