2019-10-07 21:46:11
Φωτογραφία για Η Apple κυκλοφόρησε το MacOS Catalina στο κοινό
Η Apple κυκλοφόρησε τελικά το MacOS Catalina στο κοινό. Το τελευταίο λειτουργικό σύστημα φτάνει με λειτουργίες όπως Find My, Screen Time και iTunes. Το macOS Catalina έχει υποβληθεί σε εκτεταμένες δοκιμές με τη μορφή αρκετών beta. 

Μπορείτε να κατεβάσετε το macOS Catalina από το App Store ή απλά να κατευθυνθείτε στο System Preferences> Update στο Mac σας.

1 Sidecar

Εάν είστε κάτοχος ενός iPad, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τώρα ως εκτεταμένη οθόνη για το Mac σας. Ή μπορείτε να αντικατοπτρίσετε το περιεχόμενο της οθόνης Mac σας στο iPad. Αυτή η δυνατότητα έχει αναπαραχθεί από πολλές εφαρμογές τρίτου μέρους για Mac και με το Catalina, η Apple την προσθέτει αυτόματα στο λειτουργικό σύστημα. Για κάποιον εν κινήσει, το Sidecar του επιτρέπει να μετατρέψουν το iPad σε φορητή εξωτερική οθόνη για το Mac.

2 Μουσική, τηλεόραση και podcasts App

Η προσθήκη των νέων εφαρμογών Μουσική, τηλεόραση και Podcasts στο macOS Catalina είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της κυκλοφορίας
. Αυτό συμβαίνει επειδή με αυτές τις νέες εφαρμογές, η Apple σκοτώνει το iTunes για τα Mac και αυτές οι τρεις εφαρμογές είναι εκείνες που πρόκειται να το αντικαταστήσουν. Και οι τρεις εφαρμογές έχουν κατασκευαστεί από την αρχη και προσφέρουν μια εμπειρία που είναι εξαιρετικά ανώτερη από το iTunes.

3 Ώρα οθόνης

Με το Catalina, η Apple φέρνει το Time Screen από iOS στο macOS. Πρόκειται για την ίδια εφαρμογή και προσφέρει την ίδια λειτουργικότητα με την έκδοση του iOS όπου παρακολουθείτε τον χρόνο που ξοδεύετε μέσα στις εφαρμογές, τη δυνατότητα να ορίζετε χρονικά όρια στις εφαρμογές και πολλά άλλα.

Οι ρυθμίσεις ώρας της οθόνης συγχρονίζονται σε όλες τις συσκευές, ώστε όποιο όριο να εφαρμόσετε θα ισχύσει για τη χρήση σας σε όλες τις συσκευές της Apple που έχετε στην κατοχή σας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ