2019-10-08 11:44:52
Φωτογραφία για Το Instagram δεν θα σου δείχνει πλέον τι κάνουν όσοι ακολουθείς (pics)
Μετά από 8 χρόνια, το Instagram κόβει την δυνατότητα να βλέπεις την δραστηριότητα όσων

ακολουθείς.  Σε μία νέα κίνηση προχωράει το Instagram, αφαιρώντας την επιλογή που σου επέτρεπε να παρακολουθείς την δραστηριότητα όσων ακολουθείς.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής περιεχομένου, Vishal Shah ξεκίνησε η σταδιακή αφαίρεση του following από το οποίο μπορούσε κανείς να δει σε ποιες φωτογραφίες ή videos έκαναν like ή σχόλια, όσοι ακολουθεί.

Η επιλογή αυτή, την οποία αρκετοί αγνοούσαν, αλλά κάποιοι άλλοι την χρησιμοποιούσαν φανατικά, την έβρισκες πατώντας στην καρδούλα στο κάτω μέρος της εφαρμογής και μετά το «ακολουθείτε» στην ελληνική έκδοση του Instagram.

Ο λόγος που οι υπεύθυνοι της εταιρίας προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, είναι το γεγονός οτι αρκετοί χρήστες «έπεφταν» ψυχολογικά, βλέποντας φίλους τους να αντιδρούν σε ποσταρίσματα άλλων και όχι στα δικά τους.

«Δεν θέλουμε το Instagram να είναι ανταγωνιστικό», είπε στέλεχος της εταιρίας, συμπληρώνοντας πως η επιλογή αυτή μπήκε το 2011, προκειμένου να ανακαλύπτεις νέο περιεχόμενο και όχι να «κατασκοπεύεις» τι κάνει ο άλλος.Τέλος, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν γνώριζαν πως η δραστηριότητά τους ήταν ορατή σε άλλους.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ