2019-10-08 16:40:18
Φωτογραφία για «Το Κόκκινο Ποτάμι» θύμισε ότι υπάρχει κι αυτό το κανάλι
Πρόκειται για μία πολύ ακριβή παραγωγή που είχε πάρει το «πράσινο φως» από την περυσινή σεζόν και μάλιστα η ιδέα της ανήκει στον ιδιοκτήτη του σταθμού που λόγω της καταγωγής του έχει ιδιαίτερη σχέση με τις ιστορικές αναφορές στο πρωτότυπο έργο.

Πρόκειται για την πιο ακριβή παραγωγή του τηλεοπτικού σταθμού που στα τέλη του μήνα «κλείνει» έναν χρόνο παρουσίας στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο παραμένοντας ωστόσο στην πέμπτη θέση της κατάταξης στη «μάχη» της τηλεθέασης. Χαρακτηριστικό είναι ότι τον προηγούμενο μήνα, τον Σεπτέμβριο, το OPEN σημείωσε 8,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 8,4% στο δυναμικό κοινό, ακολουθώντας τη συνηθισμένη εδώ και έναν χρόνο πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης. Ο σταθμός που ξεκίνησε με πολλές… υποσχέσεις δεν κατάφερε να δείξει ότι βρίσκεται beyond tv, αλλά απέδειξε ότι βρίσκεται beyond των επιθυμιών και επιλογών του τηλεοπτικού κοινού, ανακυκλώνοντας κυρίως ιδέες (και πρόσωπα) από το παρελθόν.


Και ξαφνικά ήρθε το «Κόκκινο Ποτάμι», που είναι «μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης», όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου αλλά προσθέτοντας «σε μια σκληρή εποχή που χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων».

Η δύναμη της ιστορίας ήταν αρκετή για να βάλει στη συχνότητα του σταθμού τηλεθεατές που ούτε… απέξω δεν περνούσαν αφού το πρόγραμμά του είναι… beyond  των επιλογών τους. Τα ιστορικά γεγονότα που καταγράφει η πρωτότυπη ιστορία του Χάρη Τσιρκινίδη συγκίνησαν τους τηλεθεατές με τις μνήμες να συνοδεύονται από την ερωτική ιστορία που οφείλει να έχει κάθε σειρά στα δραματολογικά της ατού.

Για την… ιστορία λοιπόν το «Κόκκινο Ποτάμι» σημείωσε 29,8% στο γενικό σύνολο και 31,6% στο δυναμικό κοινό βάζοντας δηλαδή στη συχνότητα του σταθμού τηλεθεατές που δεν είχαν μπει… ούτε από περιέργεια, ακόμα και όταν έκοψε την κορδέλα! Έναν χρόνο μετά… και μετά από πολλές κακές επιλογές που εξαφάνισαν ό,τι καλό υπήρξε στο πρόγραμμά του, το «Κόκκινο Ποτάμι» θύμισε στους τηλεθεατές ότι είναι ακόμα στον αέρα…!

Βέβαια κάποιοι στο κανάλι της Παιανίας είναι λογικό να θέλουν να πιουν… Ταν, το παραδοσιακό αναψυκτικό του Πόντου, αλλά ίσως πρέπει να σκεφτούν πώς θα επωφεληθούν από τη δυναμική της σειράς και να υπάρξουν κι άλλες, παρόμοιας στρατηγικής επιλογές. Ειδάλλως θα αποδειχτεί ότι η επιτυχία για το OPEN αποδίδεται με την ποντιακή παροιμία «Άρκον πα τα σεράντα χρόνα μία αχπαράεται» (μετ: Κι η αρκούδα στα σαράντα χρόνια μία φορά τρομάζει), πρόκειται δηλαδή για ένα… σπάνιο γεγονός…!

Πηγή: melasblog

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ