2019-10-08 18:20:30
Φωτογραφία για The 2night Show: Μαρία Κίτσου και Ζέτα Μακρυπούλια κάνουν ποδαρικό στον Γρηγόρη Αρναούτογλου…
Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στις 23:45, ποδαρικό στην εκπομπή «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Σε μια απολαυστική συνέντευξη, η ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλά για το νέο μουσικό talent show του ΑΝΤ1, «The Final Four», το οποίο έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή, και περιγράφει πώς είναι να συνυπάρχει στο πλατό και να συνεργάζεται με τον σύντροφό της,  Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Επίσης, μιλά τηλεφωνικά  στον αέρα της εκπομπής με την καλή της φίλη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ενώ δέχεται την πρόκληση να παίξει η ίδια «Rouk Zouk». Μόνο που αυτή τη φορά το… σύνθημα θα το δώσει ο Γρηγόρης.

Τέλος, θα περάσει και από τις «Μύγες», οι οποίες έχουν επιστρέψει με άγριες διαθέσεις Ο Γρηγόρης υποδέχεται, επίσης, την Μαρία Κίτσου, την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Η ηθοποιός, που αγαπήθηκε από το κοινό, δίνει την πρώτη της αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μιλά για την προσωπική της ζωή, τον χαμό του πατέρα της, τη μάχη με την κατάθλιψη, καθώς και για τις συμπτώσεις που την έχουν σημαδέψει.

Τέλος, αποκαλύπτει τις καταιγιστικές εξελίξεις της πολυσυζητημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες».

«The 2Night Show» κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 23:45

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ