2019-10-08 19:47:30
Φωτογραφία για Προς ακύρωση ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις 208 γιατρών στα ΤΕΠ! Όλο το παρασκήνιο
HR

Ακυρώνεται από ότι φαίνεται η προκήρυξη για τις προσλήψεις γιατρών στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα νοσοκομεία της Αθήνας. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στους νοσοκομειακούς γιατρούς οι οποίοι συγκαλούν τις επόμενες ημέρες έκτακτη σύσκεψη.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Βασίλης Κικίλιας είχε αφήσει να εννοηθεί ότι στον εν λόγω διαγωνισμό για τις προσλήψεις 208 γιατρών έγιναν παρατυπίες. Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε αποκαλύψει το www.HealthReport.gr: Προς ακύρωση η προκήρυξη για τις προσλήψεις γιατρών στα ΤΕΠ!

Μερικές από τις παρατυπίες που εντοπίσθηκαν αφορούσαν εκπρόθεσμη κατάθεση δικαιολογητικών, ανυπόγραφες βεβαιώσεις, αιτήσεις χωρίς την υπογραφή των υποψηφίων.

Δείτε ΕΔΩ την αναπομπή των πρακτικών των αποτελεσμάτων για ορισμένες από τις κρίσεις επιμελητών γιατρών,, αρμοδιότητας της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Αττικής και της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου.

Από την πλευρά τους οι γιατροί είναι στα κάγκελα καθώς αρκετοί συνάδερφοί τους είχαν παραιτηθεί από μόνιμες θέσεις για να λάβουν μέρος στην προκήρυξη.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ