2019-10-09 09:44:39
Φωτογραφία για Απάντηση Παναγιωτόπουλου για παροχή πόσιμου νερού σε Μονάδες ΣΞ στον Έβρο (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Eρώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 617/12-09-2019) με θέμα: «Στρατιωτικές μονάδες στον Έβρο χωρίς πόσιμο νερό» κατέθεσαν στον υπουργό Εθνικής Άμυνας οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, Γιώργος Μαρίνος, Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης.

Η Ερώτηση έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αντιμέτωποι μ’ ένα ακόμη πρόβλημα βρίσκονται οι φαντάροι που υπηρετούν στον Έβρο. Συγκεκριμένα, σε μονάδες της Αλεξανδρούπολης και του Προβατώνα, το νερό δεν είναι πόσιμο, με αποτέλεσμα οι φαντάροι να αναγκάζονται να αγοράζουν καθημερινά εμφιαλωμένο νερό, χωρίς να τους καλύπτει τα έξοδα η υπηρεσία.

Η κυβέρνηση οφείλει να λύσει άμεσα το ζήτημα με το νερό που εμφανίζεται ολοένα και συχνότερα σε αρκετά στρατόπεδα. Το νερό, το πιο βασικό αγαθό, δεν νοείται να αποτελεί πρόβλημα στην εποχή μας.

Ερωτάται ο κ. υπουργός, τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση ώστε να εξασφαλίσει πόσιμο νερό στις μονάδες και δωρεάν χορήγηση εμφιαλωμένου για όσο καιρό παρουσιάζεται πρόβλημα;».

Απάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 617/12-09-2019) με θέμα: «Στρατιωτικές μονάδες στον Έβρο χωρίς πόσιμο νερό»:
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ