2019-10-09 10:08:45
Φωτογραφία για One Channel: Πήρε την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας
One Channel: Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη εξασφάλισε την 6η άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

One Channel: Εδώ και καιρό είχε γίνει γνωστό ότι το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα έπαιρνε την πολυπόθητη 6η άδεια πανελλαδικής εμβέλειας. Η εταιρεία που λειτουργεί το One κατέβαλλε εμπρόθεσμα (στις 23/09) το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για την πρώτη δόση της άδειας, και σήμερα με την σειρά του το ΕΣΡ ανακήρυξε το κανάλι αδειούχο για «επίγεια ψηφιακή τηλεοπτική ευρυεκπομπή ελεύθερης λήψης, εθνικής εμβέλειας, ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου».

Την ίδια ώρα το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ανακοίνωσε και τις τεχνικές παραμέτρους του One, προκειμένου να εκπέμψει στην Digea σε τυπική και υψηλή ευκρίνεια. Αυτό σημαίνει ότι το One Channel είναι ο έκτος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που θα εκπέμπει νόμιμα πανελλαδικά, μαζί με τον ΑΝΤ1, τον Alpha, το Open, τον ΣΚΑΪ και το Star
. Η άδεια θα είναι σε ισχύ από την δημοσίευση της απόφασης του ΕΣΡ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, και για 10 χρόνια. Εντός 6 μηνών, βάσει του νόμου, θα πρέπει να βρει τα κατάλληλα μηχανήματα και κτιριακές εγκαταστάσεις για να βγει στον αέρα, κάτι που το One έχει ήδη πραγματοποιήσει, και να υποβάλλει στο ΕΣΡ λίστα με το προσωπικό που απασχολεί, το οποίο θα πρέπει να ξεπερνά σε αριθμό τα 400 άτομα.

Γιώργος Καπουτζίδης: Έκλεισε στο ONE Channel

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Καπουτζίδη έγινε όμως ήδη γνωστό καθώς, από το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου, πάει σε αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη, το ONE Channel. Αυτό αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας ο Άρης Καβατζίκης στο «Πρωινό», τονίζοντας πως η νέα εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή και ηθοποιού θα έχει αθλητικό περιεχόμενο.

«Τον Γιώργο Καπουτζίδη πιστεύαμε, ότι δεν θα τον δούμε φέτος στην τηλεόραση και τελικά θα τον δούμε από στέγη έκπληξη. Τον Νοέμβρη θα αρχίσει να εκπέμπει, το ONE! Εκεί λοιπόν, θα δούμε κατά 99% μία εκπομπή του Γιώργου, η οποία λέγεται “Team Greece” και έχει να κάνει με αθλητές στίβου και άλλων αθλημάτων, οι οποίοι θα λάβουν μέρος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020», ανέφερε.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ