2019-10-09 12:20:29
Φωτογραφία για Πρεμιέρα απόψε για το Star - Ξεκινά το ταξιδιωτικό ριάλιτι με τον Πέτρο Πολυχρονίδη
GLOBETROTTERS 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ απόψε, Τετάρτη,  και κάθε Τετάρτη στις 21:00  

Νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι. Παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

  «Οι μοναχικοί άνθρωποι γίνονται οι καλύτεροι ταξιδιώτες», έχει δηλώσει ο Αμερικανός συγγραφέας, Paul Theroux. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το Star θα αποδείξει ακριβώς το αντίθετο! «Globetrotters», το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που θα σας παρασύρει στον γρήγορο και έντονο ρυθμό του!

Τρεις δυάδες αγαπημένων προσώπων του καλλιτεχνικού και τηλεοπτικού χώρου, 3 διαφορετικά σημεία του πλανήτη, 3 διαφορετικές διαδρομές, 36 προορισμοί, πολλές αποσκευές, πολλές αναχωρήσεις, πολλές αφίξεις, πολλά απρόοπτα, πολύ γέλιο! Τρία ζευγάρια ξεκινούν από τρία διαφορετικά σημεία του πλανήτη, έχοντας από ένα κινητό τηλέφωνο το καθένα. Από εκεί καλούνται να αρχίσουν το μακρύ τους ταξίδι. Να διαγράψουν τρεις διαφορετικές διαδρομές και να περάσουν από 12 διαφορετικές χώρες
. Με μία κοινή αποστολή. Να περάσουν με απόλυτη επιτυχία τις δοκιμασίες, που θα τους ανατεθούν, και σχετίζονται με τις συνήθειες, τις παραδόσεις και τα έθιμα του κάθε τόπου, που επισκέπτονται. Από κάθε προορισμό, τα ζευγάρια καλούνται να φέρουν μαζί τους συγκεκριμένα αντικείμενα τα οποία θα αποτελούν και την απόδειξη της επιτυχούς ολοκλήρωσης της αποστολής.  Το πρώτο ζευγάρι που θα περάσει και από τις 12 χώρες και θα μαζέψει τα αντίστοιχα αντικείμενα, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα κατακτήσει τη νίκη.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι ο «οδηγός» των 3 ζευγαριών. Όσο εκείνοι κάνουν τον γύρο του κόσμου, ο Πέτρος από την Αθήνα αποφασίζει και οργανώνει τις δοκιμασίες τους. Τις αποστολές θα λαμβάνουν με βίντεο-μήνυμα του παρουσιαστή στο κινητό τους. Ο Πέτρος παρακολουθεί την πορεία και των 3 ζευγαριών και με το ιδιαίτερο χιούμορ του παρεμβαίνει, για να τους πειράξει και να τους δώσει οδηγίες και συμβουλές.

Τις 3 δυάδες αποτελούν οι: Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη, Παντελής Βούρος και Χρήστος Μπάρκας, Στέλιος και Μιχαήλ – Άγγελος Κρητικός.

Στο πρώτο επεισόδιο και στον τελικό ο Πέτρος Πολυχρονίδης συναντά τα 3 ζευγάρια από κοντά. Στο πρώτο, για να τους εξηγήσει τους κανόνες και να τους αποχαιρετήσει ,και στο τελευταίο, για να αναδείξει τον νικητή. Στα υπόλοιπα επεισόδια η επικοινωνία του με τα ζευγάρια γίνεται αποκλειστικά με βιντεοκλήση. Όσο εκείνοι θα κάνουν τον γύρο του κόσμου, ταξιδεύοντας από τη Δύση στην Ανατολή και από τον Βορρά στο Νότο, ο Πέτρος από την Αθήνα θα παρακολουθεί την πορεία των ζευγαριών, θα αποφασίζει και θα οργανώνει τις αποστολές τους, δοκιμάζοντας ταυτόχρονα τις αντοχές και την ευρηματικότητά τους. 

Επίσης και οι ομάδες από την πλευρά τους, θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους και να ενημερώνουν τους αντιπάλους για την «πρόοδο» της αποστολής, καταστρώνοντας ο καθένας την τακτική του. Βέβαια, το πόσο... ειλικρινής θα είναι η ενημέρωση, εξαρτάται αποκλειστικά από τους ίδιους τους παίκτες. Όλα αυτά με φόντο εξωτικές χώρες, απρόσιτες διαδρομές, περιπέτειες και εξερευνήσεις σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Μία τηλεοπτική «μάχη» γεμάτη με ανθρώπινες αντιδράσεις, χιούμορ και πολλές-πολλές εκπλήξεις.

Το ζευγάρι, που θα καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία και τις 12 αποστολές, θα πάρει και την πρωτιά! Το ζευγάρι, που θα κατακτήσει την κορυφή, θα προσφέρει 30.000 ευρώ σε ίδρυμα της επιλογής του, ενώ τα υπόλοιπα δύο ζευγάρια θα προσφέρουν από 10.000 ευρώ σε ιδρύματα επίσης δικής τους επιλογής.

«Globetrotters», τo πρωτότυπο ταξιδιωτικό παιχνίδι, που μέσα από τις περιπέτειες των παικτών και τις απίθανες αντιδράσεις τους σε ασυνήθιστες καταστάσεις, ταξιδεύει τον τηλεθεατή, με χιουμοριστική, παρεΐστικη διάθεση, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, προσφέροντας άγνωστες εμπειρίες από γνωστά μέρη, νέες, πλούσιες συγκινήσεις από άγνωστα μέρη, εξωτικούς προορισμούς και εκ διαμέτρου αντίθετες κουλτούρες.

Με διαβατήριο την οθόνη του Star, αυτή την τηλεοπτική σεζόν θα γυρίσουμε όλο τον κόσμο!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ