2019-10-09 22:18:20
Φωτογραφία για Ρόδος: Γνωστός παίκτης ριάλιτι στη φυλακή για βιασμούς (video)
Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκιση από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου γνωστός παίκτης ριάλιτι, για δύο ομαδικούς βιασμούς.

Ο Σουηδός που συμμετείχε στο ριάλιτι της χώρας του «Το νησί του πειρασμού», το καλοκαίρι του 2018 δούλευε σε μπαρ στη Ρόδο και εκεί συνελήφθη καθώς δύο 19χρονες συμπατριώτισσές του υποστήριξαν, με μία βδομάδα διαφορά, ότι τις παρέσυρε σε παραλία του νησιού, όπου έπεσαν θύματα ομαδικού βιασμού.

Ο ίδιος ενώπιον του δικαστηρίου είπε: «Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες. Δεν βίασα καμία κοπέλα. Είμαι κοινωνικός και αρκετά διαχυτικός, αλλά ποτέ δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή με κάποια γυναίκα παρά τη θέλησή της».

Μία από τις 19χρονες είχε πει τότε στις Αρχές: «Την αγκάλιασε με το ένα του χέρι και της έπιασε το στήθος. Τη μετέφερε σε μια ξαπλώστρα, όπου την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή μαζί του. Στη συνέχεια ο άντρας έφυγε και έδωσε σήμα σε έναν άλλον, ο οποίος προχώρησε στο μέρος της, της έβγαλε το σορτσάκι και τη βίασε, ενώ ακολούθησε και τρίτος, ο οποίος ασέλγησε εις βάρος της. Ακολούθησε σεξουαλική επίθεση από ακόμη δύο άτομα».

Η δικηγόρος του 24χρονου άσκησε έφεση, πάντως, ώστε να γίνει η δίκη και σε δεύτερο βαθμό.
neaselida.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ