2019-10-10 06:50:24
Φωτογραφία για Μαχαίρι στο Επίδομα Ενοικίου, μόνο με ονομαστικό λογαριασμό ΔΕΗ και χαράτσι 130 ευρώ
Από την 1η Ιανουαρίου του 2020 για να χορηγηθεί το επίδομα ενοικίου από 1.1.2020 θα πρέπει ο ενοικιαστής να έχει στο όνομα του τον λογαριασμό της ΔΕΗ

Ειδικότερα τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους είχε ανακοινωθεί από την τότε ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ότι κατ' εξαίρεση θα χορηγηθεί το επίδομα ενοικίου ακόμα και αν ο λογαριασμός ηλεκτρικής ενέργειας για την μισθωμένη κατοικία δεν είναι στο όνομα αυτού που κάνει την αίτηση. Σημειώνοντας μάλιστα ότι θα πρέπει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019 να μεταφερθεί η σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στο όνομα του αιτούντα ή μέλους του νοικοκυριού.

Έτσι από την 1η Ιανουαρίου του 2020 το επίδομα θα χορηγείται μόνο στους δικαιούχους που η σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας είναι στο όνομά τους. Επομένως θα πρέπει οι σημερινοί δικαιούχοι να καταβάλλουν το τίμημα των περίπου 130 ευρώ και να αλλάξουν το όνομα στον λογαριασμό της ΔΕΗ. Αυτό γίνεται όπως υποστηρίζουν από το υπουργείο Εργασίας γιατί διαπιστώθηκε ότι ένας δικαιούχος που έχει πολλές κατοικίες να παίρνει δυο και τρία επιδόματα ενοικίου.
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ