2019-10-10 10:40:40
Φωτογραφία για Μιχάλης Ρέππας: «Το Mega μπορούσε να μας πάει στα δικαστήρια, η σχέση μας είχε σκαμπανεβάσματα»
Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Μιχάλης Ρέππας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως χρωστάει 66.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο.

«Είμαι ένας εργαζόμενος που προσπαθώ να μη μου πάρει τα πάντα η εφορία. Είμαι 60 χρονών, παίρνω χάπια για την πίεση, για τη χοληστερίνη και έχω φτάσει στο σημείο να μην καλύπτομαι από τα ασφαλιστικά μου ταμεία επειδή δεν τα πληρώνω

Χρωστάω 35.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και 31.000 ευρώ στον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. Ζω από την ελεημοσύνη τους. Τα χρήματα από τη διαφήμιση τα πήρε όλα το κράτος. Μακάρι να μην την είχα κάνει ποτέ.

Έπαθα κρίση ηλικίας στα 47 μου, είδα τον Χριστό φαντάρο, γονάτισα. Το τηλέφωνο χτυπάει για προτάσεις κάθε τόσο και θα κάναμε ευχαρίστως τηλεόραση. Όταν ζητάνε 120 επεισόδιο το χρόνο και μετεμψύχωση του Σαίξπηρ να είσαι, βλακείες θα γράψεις.


Η Δέσποινα Βανδή δεν κουράζεται, δεν πεινάει, δεν θέλει να πάει τουαλέτα, δεν ιδρώνει. Θα έπαιρνα σε παράσταση οποιονδήποτε νόμιζα ότι μου χρειάζεται για οποιονδήποτε λόγο. Έχω δώσει ρόλο σε γκαρσόνι που μας σέρβιρε, τον Κώστα Γκρέκα, γιατί αυτός μας φαινόταν ότι κάνει.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου δείλιασε και τελικά ήταν η τύχη της Νένας Μεντή να παίξει στις “Τρεις Χάριτες”. Στο “Δις εξαμαρτείν” απευθυνθήκαμε για το ρόλο του Χάρη Σώζου πρώτα στον Τάσο Χαλκιά, αλλά τότε είχε τον Σάκη τον υδραυλικό.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ