2019-10-10 16:00:32
Φωτογραφία για Deal 75 εκατ. ευρώ στον ελληνικό τουρισμό
Στο επίπεδο των 75 εκατ. ευρώ εκτιμάται το τίμημα που θα εισπράξει ο κυπριακός όμιλος Louis Plc από την πώληση 5 ξενοδοχείων του στην Ελλάδα σε funds της Blackstone που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του real estate, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του mononews.gr, καλά πληροφορημένες πηγές της αγοράς σημείωναν ότι μετά την ολοκλήρωση του deal το πιθανότερο είναι η Louis να διατηρήσει το management των ξενοδοχείων.

Τα εν λόγω ξενοδοχεία βρίσκονται σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κρήτη, Ρόδο και Μύκονο.

Ποιος είναι ο Όμιλος Louis

Ο όμιλος Louis Group είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς και ξενοδοχειακούς ομίλους στη Μεσόγειο, με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρία και στον χώρο της κρουαζιέρας.

Ως μέλος του ομίλου Louis Group, τα Louis Hotels, με περισσότερα από 77 χρόνια στον τομέα της φιλοξενίας, κατέχουν ηγετική θέση στον ξενοδοχειακό τομέα στην Κύπρο και στην Ελλάδα, με 9 ξενοδοχεία σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Μύκονο, Κρήτη και Ρόδο και 17 ξενοδοχεία σε Πάφο, Πρωταρά, Λεμεσό, Πόλη Χρυσοχούς και Λευκωσία.


Διαθέτει 26 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων (συμπεριλαμβανομένων του Hilton Park στη Λευκωσία υπό τη διεύθυνση του Hilton Hotels Cooperation και του Mykonos Theoxenia, ενός πολυτελούς boutique ξενοδοχείου στη Χώρα της Μυκόνου το οποίο είναι μέλος των «design ξενοδοχείων») και πάνω από 13.000 κλίνες σε Πάφο, Λεμεσό, Πρωταρά, Πόλη Χρυσοχούς, Κρήτη, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Ρόδο & Μύκονο, τα Louis Hotels.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ