2019-10-11 09:15:37
Φωτογραφία για Δελτίο καιρού για Παρασκευή 11/10/2019
 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα νότια με πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων σε Πελοπόννησο, Κρήτη και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες τοπικούς όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα περιμένουμε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυχτερινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 18 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 21 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 28 βαθμούς στην Κρήτη, 20 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά μετά το μεσημέρι ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή πρόσκαιρης καταιγίδας κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα τις μεσημεριανές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης τις βραδινές ώρες.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση και στροφή τους σε νοτιοανατολικούς ασθενείς έως σχεδόν μέτριους 3-4 μποφόρ.
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ