2019-10-12 22:00:31
Φωτογραφία για Λυκογιάννης: «Βρεθήκαμε σε κακή μέρα, κάναμε κακή ήττα»
Απογοητευμένος με την εξέλιξη του αγώνα με το Λαύριο ήταν ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος τόνισε πως ο Κολοσσός Ρόδου έκανε μια κακή ήττα, ενώ στάθηκε στην κακή μέρα των παικτών του.

Ο προπονητής του Κολοσσού είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Δυστυχώς σήμερα το παιχνίδι μας αφήνει μία πολύ πικρή γεύση. Ειδικά με τον τρόπο που εξελίχθηκε και τελείωσε. Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ματς ήταν η προσέγγιση στο πρώτο δεκάλεπτο. Δεχθήκαμε 28 πόντους σε ένα δεκάλεπτο, μπήκαμε νωθροί, χαλαροί, δεν πιέσαμε… Αν δει κανείς ότι δεχθήκαμε 30 πόντους σε ένα ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί να καταλάβει τη διαφορά.

Γενικά βρεθήκαμε σε κακή ημέρα, χαμηλά ποσοστά στα σουτ, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 40% τρίποντο, τελειώσαμε πολύ χαμηλά. Χάσαμε επτά ελεύθερες βολές, που είναι μεγάλο νούμερο να χάνεις στο γήπεδό σου. Κάναμε μία ήττα πάρα πολύ κακή, χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα του Λαυρίου. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα, αλλά δεν νομίζω ότι είναι μία ομάδα καλύτερη από εμάς».

Για το αν θα κάνει ροτέισον στο ματς Κυπέλλου που ακολουθεί: «Σίγουρα θα υπάρξει ροτέισον για να κρατήσουμε παίκτες φρέσκους και να δοκιμάσουμε πράγματα».
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ