2019-10-13 10:41:05
Φωτογραφία για Τέταρτος ο Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Στουτγκάρδης
Ο Λευτέρης Πετρούνιας παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε μένει τέταρτος και θα

χρειαστεί να περιμένει το επόμενο Ευρωπαϊκό μέσα στο 2019, ώστε να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο-Ο Τούρκος Ιμπαχίμ Τσολάκ (14.933) κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Στουτγκάρδης

Ο κορυφαίος Έλληνας γυμναστής όλων των εποχών βρέθηκε πολύ κοντά στο να κάνει και πάλι το θαύμα του, ωστόσο για λίγο έμεινε εκτός βάθρου στον τελικό των κρίκων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Στουτγκάρδης.

Το χέρι του Λευτέρη μας... εγκατέλειψε μία ημέρα πριν από την επίσημη παρουσίαση στον αγωνιστικό χώρο», έλεγε ο προπονητής του, Δημήτρης Ράφτης, που ωστόσο έθεσε ρητά τον στόχο του Λευτέρη Πετρούνια: «Χρυσό μετάλλιο και μόνο».

Αυτός δεν επετεύχθη, αφού ο Τούρκος Τσολάκ και ο Μάρκο Λοντάντιο απέδωσαν εξαιρετικά και τον άφησαν στην τρίτη θέση, πριν έρθει ο Σαμίρ Αϊτ Σαϊντ από τη Γαλλία για να αφήσει εκτός βάθρου τον Έλληνα υπερπρωταθλητή, που πλέον περιμένει την επόμενη ευκαιρία για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Εντούτοις, η προσπάθειά του στην επιστροφή του σε διεθνές τουρνουά μετά το χειρουργείο στον ταλαιπωρημένο του αριστερό ώμο και η απόδοσή του δείχνουν την ποιότητα του Έλληνα γυμναστή, ενόψει Ιαπωνίας.

The last apparatus final tonight was the Still Rings, and @Colakibrhm95 has won Turkey's first ever world medal!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ