2019-10-14 00:29:37
Φωτογραφία για Ξεκίνησαν τα πρώτα παράπονα για τα iphone 11
Όπως σε κάθε καινούργια συσκευή που κυκλοφορεί η Apple έτσι και τα iphone 11 δεν θα αποτελούσαν εξαίρεση στο κανόνα για να εντοπιστούν τα πρώτα προβλήματα και να υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες από τους χρήστες.  

Η Apple στη παρουσίαση των νέων κινητών καυχήθηκε πως οι οθόνες τους είναι από το σκληρότερο γυαλί που υπάρχει και πως πολύ δύσκολα κάνει γρατσουνιές.

Όμως οι χρήστες στο forum  της εταιρίας την διαψεύδουν με το νήμα της ζήτησης να μεγαλώνει όλο και περισσότερο με εικόνες αλλά και video που δείχνουν γρατσουνισμένα iphone ακόμη και μιας μέρας σε συσκευές που τοποθετήθηκαν απλά στη τσέπη του παντελονιού είτε από κλειδιά είτε και από τα κλίπς των τζιν.

Ένας χρήστης αναφέρει χαρακτηριστικά ..."Το iPhone μου 11 φαίνεται χειρότερο μετά από μία εβδομάδα από το iPhone 7 μου μετά από τρία χρόνια. Θα πάω στο κατάστημα της Apple και θα παραπονεθώ. Δεν έχω αγοράσει ακόμα το AppleCare, αλλά θα έπρεπε να το κάνω σύντομα. Δεν είναι απο αιχμηρά ή μεταλλικά αντικείμενα που προκαλούν γρατζουνιές. Απλή κανονική χρήση στις τσέπες, η τοποθέτηση επάνω σε τραπέζια κλπ."


Η Apple ακούει τα παράπονα αλλά ακόμη δεν έχει πάρει επίσημη θέση καθώς έχει να αντιμετωπίσει και άλλα πολλά προβλήματα όπως με το ios 13 όπου μετά από 3 απανωτές αναβαθμίσεις δεν έχει καταφέρει να το κάνει σταθερό για όλες της τις συσκευές αλλά και ένα ακόμη πρόβλημα που αφορά τα iphone 11, όπως το πρόβλημα την δυσκολίας της μνήμης RAM που για άγνωστο λόγο όταν επιβαρυνθεί σε κάποιο video η και σε βαριά εφαρμογή φορτώνει για λίγο χρόνο πριν ξεκινήσει.

Είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα μιας και τα iphone 11 είναι καινούργιες συσκευές και με το χρόνο θα τα διορθώσει πιστεύουμε η εταιρία αλλάζοντας ακόμη και "σιωπηρά" κομμάτια από το εσωτερικό τους για να τα βελτιώσει όπως έκανε και στο παρελθόν.

Αν λοιπόν σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα iphone 11 καλό είναι περιμένετε ακόμη λίγο καιρό παρατηρώντας την κριτική του κόσμου.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ