2019-10-14 12:00:26
Φωτογραφία για Χριστίνα Αλεξανιάν: Η απόφασή της να παντρευτεί και το “Λόγω Τιμής” – «Είναι για όλους πολύ συγκινητικό…»
Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” ήταν σήμερα καλεσμένη η Χριστίνα Αλεξανιάν. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την επιστροφή του “Λόγω Τιμής”, αλλά και για την απόφασή της να παντρευτεί.

«Δεν είχα νιώσει τόσο έντονα συναισθήματα, ούτε το να ακουμπήσω το συναίσθημά μου τόσο αβίαστα πάνω σε έναν άντρα. Εδώ το ένιωσα, είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος που με καταλαβαίνει και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα.

Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα, γιατί έχω ζήσει και μεγάλες περιόδους που ήμουν μόνη, και θεωρούσα πάντα ότι για να το κάνεις πρέπει να είσαι καλύτερα, τουλάχιστον εκείνη την κομβική στιγμή από το να είσαι μόνος. Περίμενα τον πρίγκιπα που θα με κατανοεί πολύ ουσιαστικά», είπε αρχικά η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Για το Λόγω Τιμής: «Είχε γίνει σε μια ανέμελη εποχή, που όλα ήταν φαινομενικά τουλάχιστον πιο εύκολα. Είναι πολλές οι προσωπικότητες και οι χαρακτήρες αυτών των παιδιών που υποδυόμαστε, που έγιναν πια ώριμοι και οικογενειάρχες, και βρίσκεις κομμάτια με τους ήρωες για να ταυτιστείς.

Δεν είναι ότι γίνεται το Λόγω Τιμής με νέα παιδιά. Αλλά το ότι εμείς οι ίδιοι μεγαλώνοντας ξαναβγαίνουμε στην οθόνη, είναι πολύ συγκινητικό και για εμάς, αλλά και από τις αντιδράσεις του κοινού και από τα social media που γράφουν, πραγματικά είναι πολύ συγκινητική η αντίδρασή τους».

πλανα απο zappit.gr

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ