2019-10-14 13:26:08
Φωτογραφία για Κόλλησαν στο καβούκι μιας χελώνας έναν κουβά για να μαζεύουν τα χρήματα που ρίχνουν οι επισκέπτες
Στην Κίνα πιστεύουν πως εάν σε δαγκώσει χελώνα τότε έχεις καλή τύχη. Πολλοί Κινέζοι μάλιστα όταν βλέπουν μια χελώνα πηγαίνουν επίτηδες δίπλα της και προτάσσουν το δάχτυλο τους στο στόμα της για να τους δαγκώσει.

Ένας εργαζόμενος σε ζωολογικό κήπο στον οποίο εκτίθεται σε περιφραγμένο χώρο μια αφρικάνικη χελώνα βάρους 100 κιλων διαπίστωσε ότι ο κόσμος πετούσε χρήματα μέσα στον χώρο της κάθε φορά που η χελώνα πλησίαζε. Το θεωρούσε (ο κόσμος) καλή τύχη και αυτό.

Ο εργαζόμενος ένα βράδυ μπήκε στον περιφραγμένο χώρο και κόλλησε με κόλλα ένα μεγάλο καλάθι στην πλάτη της χελώνας προκειμένου ο κόσμος να πετάει εκεί τα χρήματα του. Έβαλε και μια Κινέζικη σημαία. Όταν ο κήπος έκλεινε ο εργαζόμενος μάζευε τα λεφτά από το καλάθι.

Μέχρι που μέλη μια οργάνωσης είδαν τη χελώνα με τον κουβά και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στη διεύθυνση του κήπου. Κατηγόρησαν μάλιστα τους υπευθύνους ότι εκμεταλλεύονται τον κόσμο.

Οι υπεύθυνοι του κήπου δήλωσαν αναρμόδιοι αλλά και έκπληκτοι που έγινε αυτό και είπαν ότι θα διερευνήσουν το θέμα και ποιος από το προσωπικό εμπλέκεται.
via
olalathos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ