2019-10-14 19:05:06
Φωτογραφία για Η δωρεάν δοκιμή του Apple Arcade πλησιάζει την ολοκλήρωση των πρώτων δοκιμαστών
Η Apple Arcade είναι προσβάσιμη από τις 16 Σεπτεμβρίου . Η υπηρεσία παιχνιδιών της Apple πραγματοποίησε για πρώτη φορά το ντεμπούτο της στο iOS 13 με την έκδοση του Golden Master, προτού προσφερθεί στο κοινό, τόσο στο iOS 13 όσο και στο tvOS 13 και πιο πρόσφατα στο macOS Catalina. Οι πρώτοι δοκιμαστές πήραν δωρεάν συνδρομή ενός μήνα και τώρα φτάνουν στο τέλος.  

Τα άτομα που έχουν ενεργοποιήσει την Apple Arcade από τις 16 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να πληρώσουν από τις 16 Οκτωβρίου ... εάν αποφασίσουν να συνεχίσουν διαφορετικά, μπορούν να τερματίσουν την συνδρομή τους.

Για να ακυρώσετε στο iPhone ή το iPad, ανοίξτε το App Store, πατήστε στη φωτογραφία σας επάνω δεξιά, επιλέξτε Συνδρομές και επιλέξτε Apple Arcade. Απλά αγγίξτε "Ακύρωση Δωρεάν Δοκιμή" για να τερματίσετε αμέσως την Apple Arcade και να μην πληρώσετε τη μηνιαία τιμή των 4,99 δολαρίων / μήνα για πρόσβαση σε δεκάδες παιχνίδια.

Σε Mac, ανοίξτε το Mac App Store, κάντε κλικ στη φωτογραφία και το όνομα σας στο κάτω αριστερό μέρος, επιλέξτε "Προβολή πληροφοριών" και στη συνέχεια "Διαχείριση" στο επίπεδο συνδρομής. Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή "Επεξεργασία" δίπλα στο Apple Arcade και στο "Cancel Free Trial".

Στην Apple TV, μεταβείτε στις ενότητες "Χρήστης και Λογαριασμός" και "Συνδρομές" για να κάνετε τα απαραίτητα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ