2019-10-15 17:33:34
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Βάζει ένα σεμεδάκι πάνω σε μια πέτρινη πλάκα… Μόλις δείτε το τελικό αποτέλεσμα; Θα σας Μαγέψει!

Γιατί να συμβιβαστείτε με τις κοινές πλάκες για τον κήπο σας, όταν με λίγο κόπο και χρήματα μπορείτε να φτιάξετε ένα μονοπάτι πολύ πιο εντυπωσιακό;

Θα πάθετε πλάκα με τα πράγματα που μπορείτε να μετατρέψετε σε πλάκες για τον κήπο σας: μεγάλα, υπέροχα φύλλα, ξύλο ή μωσαϊκά από γυαλάκια της θάλα…

Γιατί να συμβιβαστείτε με τις κοινές πλάκες για τον κήπο σας, όταν με λίγο κόπο και χρήματα μπορείτε να φτιάξετε ένα μονοπάτι πολύ πιο εντυπωσιακό;



Θα πάθετε πλάκα με τα πράγματα που μπορείτε να μετατρέψετε σε πλάκες για τον κήπο σας: μεγάλα, υπέροχα φύλλα, ξύλο ή μωσαϊκά από γυαλάκια της θάλασσας ή παλιά πιάτα.

Μην φοβάστε να αλλάξετε τον κήπο σας. Σύμφωνα με το North Carolina State University μπορείτε να τοποθετήσετε τις πέτρινες πλάκες, οι οποίες είναι πολύ ανθεκτικές, με διάφορους τρόπους στον κήπο σας.



Με λίγη δημιουργικότητα θα έχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Μπορείτε να δώσετε στις πλάκες σας την όψη της δαντέλας αν έχετε μερικά πλαστικά σεμεδάκια. Πάρτε πλάκες σε ό,τι μέγεθος θέλετε. Τρίψτε τις με ένα σφουγγάρι, ξεπλύντε καλά και αφήστε τις να στεγνώσουν.



Βάλτε το σεμεδάκι πάνω στην πέτρα και ψεκάστε με ένα σπρέι σε χρώμα που να έρχεται σε αντίθεση με το χρώμα της πέτρας. Μόλις στεγνώσει η μπογιά, βγάλτε προσεκτικά το σεμεδάκι και ψεκάστε την πέτρα με ένα προστατευτικό χρώματος.

Μπορείτε να δείτε στο μπλογκ της Karen, Wuvie, πώς να το καταφέρετε χωρίς να λερώσετε τα φυτά ή το έδαφος γύρω από την πλάκα.

Αν έχετε κάποιον ξυλοκόπο στην οικογένεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κομμάτια από πεσμένα ή νεκρά δέντρα για να φτιάξετε ένα μονοπάτι στον κήπο. Αυτό το πρότζεκτ σίγουρα απαιτεί την χρήση ενός κοφτερού πριονιού.

Ανάλογα με το μέγεθος του μονοπατιού θα χρειαστείτε αρκετές “φέτες” ξύλου πάχους 7,5 με 10 εκατοστά. Η διάμετρος δεν είναι σημαντική. Περάστε ένα προστατευτικό στρώμα στο ξύλο και αφήστε το να στεγνώσει.

Πως μπορείτε να φτιάξετε τσιμεντένια πλακάκια που να μοιάζουν με φύλλα; Θα χρειαστείτε μεγάλα φύλλα από κάποιο φυτό που ίσως έχετε στον κήπο σας, όπως ηλιοτρόπιο, ορτανσία, κολοκυθιά ή ραβέντι.

Μπορείτε να φτιάξετε και πλακάκια με μωσαϊκό για τον κήπο σας. Θα χρειαστείτε ένα αντικολλητικό ταψί, παλιά πιάτα και ποτήρια και μερικά βασικά υλικά

Αυτό το όμορφο πλακάκι δείχνει πόσο μπορεί η φύση να εμπνεύσει την διακόσμηση του κήπου μας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ταψί, τσιμέντο και γυαλάκια θάλασσας. Δείτε εδώ αναλυτικά τις οδηγίες για να το φτιάξετε.



Credit: gardening.diyeverywhere.com

Let's block ads! (Why?)

Βάζει ένα σεμεδάκι πάνω σε μια πέτρινη πλάκα… Μόλις δείτε το τελικό αποτέλεσμα; Θα σας Μαγέψει! periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ