2019-10-15 18:20:16
Φωτογραφία για Ιωάννα Σουλιώτη:«Δεν σκέφτομαι ξανά έναν γάμο, δεν χρειάζομαι σύζυγο για να με κάνει κυρία».
Η Ιωάννα Σουλιώτη άνοιξε το υπέροχο σπίτι της στη Φιλοθέη για την κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και υποδέχθηκε τον Κωνσταντίνο Αρκά, όπου τον ξενάγησε στα πιο όμορφα σημεία του σπιτιού της.

«Το σπίτι μου το έχω επιμεληθεί με τη βοήθεια των παιδιών. Την πρώτη καλημέρα την είπα στα παιδιά μου και μόνο. Μου αρέσουν τα μαστορέματα ενώ απεχθάνομαι το ξεσκόνισμα. Η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν το διεθνές Harpers Bazaar με έχρισε διευθύντρια του ελληνικού. Βλέπω ταινίες και μου αρέσουν οι εκπομπές ευεξίας. Αγαπημένο σίριαλ όλων των εποχών είναι τα Φιλαράκια.

Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα κολοκυθάκια γεμιστά. Κάνω τραπεζώματα στους φίλους μου και μαγειρεύω και πάρα πολύ ωραία. Δεν έχω κάψει ποτέ φαγητό, αλλά λίγες μέρες πριν μου άρπαξε το σπανακόρυζο. Το αγαπημένο φαγητό των διδύμων μου είναι το παστίτσιο.

Κατά καιρούς έκανα παρέα με τη Βίκυ Κουλιανού και με τη Μαρίνα Τσιντικίδου και έχω κρατήσει επαφές. Δεν πήγα για Σταρ Ελλάς γιατί δεν ήταν το αντικείμενο της δουλειάς μου, ήμουν μοντέλο. Ήταν, είναι και θα είναι αγαπημένο μου μοντέλο η Κρίστι Τέρλιγκτον.


Δεν είμαι αυστηρή ως μαμά, είμαι φιλικά προσκείμενη. Όσα μου λένε τα παιδιά μου τα συζητάω με μεγάλη μου χαρά. Και τα δυο μου παιδιά μου εκμυστηρεύονται το ίδιο, ευτυχώς έχουμε καλή επικοινωνία. Δεν σκέφτομαι ξανά έναν γάμο, δεν χρειάζομαι σύζυγο για να με κάνει κυρία», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Σουλιώτη.

πλανα απο zappit.gr

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ