2019-10-15 20:00:32
Φωτογραφία για Mediatown: Πολλά θέματα στο Final, σταθερή Ζήνα, δυναμικός Γρηγόρης με αντιδράσεις, θετικές εντυπώσεις για Μπακοδήμου, σύγχυση για Σκορδά, ALPHA στις αστοχίες
Εδώ είμαστε για ένα ακόμη "Mediatown" και αυτή την Παρασκευή! Για πάμε να κάνουμε την καθιερωμένη μας τηλεοπτική βόλτα!

«Πολλά στραβά το The Final 4»

Ξεκίνησε και το πολυαναμενόμενο «The Final Four» του ΑΝΤ1!

Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτικό, κάτι που δεν χρειάζεται να μας το μαρτυρήσουν τα χαμηλά απρόσμενα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας.

Τα λάθη ήταν πολλά με πιο βασικό το ότι οι αρχικοί final 4 ήταν άγνωστοι στο τηλεοπτικό κοινό.Ο σταθμός έπρεπε να φροντίσει μέσα από τις εκπομπές του, τα ραδιόφωνα του, τα sites του και τα έντυπά του να μας γνωρίσει αυτούς τους τραγουδιστές και να μην περιμένουμε να τους μάθουμε την προηγούμενη Κυριακή.

Ακόμη, οι περισσότερες φωνές ήταν μέτριες και σε αυτό ενδεχομένως φταίει ο κορεσμός από αυτού του είδους τα τάλεντ σόου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν αξιοπρεπής, αλλά για το συγκεκριμένο concept χρειάζεται κάποιος παρουσιαστής με μεγαλύτερη δόση ίντριγκας. Ένας Γιώργος Λιάγκας σίγουρα θα μπορούσε να προσδώσει αυτό το αναγκαίο στοιχείο.


Όσο για την κριτική επιτροπή, η Ελένη Φουρέιρα περιφέρει απλά το δυνατό όνομά της, χωρίς να έχει καμία διάθεση να προσπαθήσει για μία ενδιαφέρουσα τηλεόραση. Ο Μιχάλης Σταβέντο προσπαθεί να κάνει με επιτυχία χιούμορ (έχει και τη μεγαλύτερη τηλεοπτική άνεση) και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν καλύτερος  και κυρίως πιο άνετος από ότι περιμέναμε. Σίγουρα λείπει και κάποιο 4ο μέλος που να είναι ο πιο «κακός» της παρέας, ώστε να έχει μεγαλύτερο τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Τέλος, ομολογώ ότι το πιο ανούσιο κομμάτι του σόου είναι το παιχνιδάκι ανάμεσα στη Ζέτα Μακρυπούλια και στον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Δεν πείθουν κανέναν ότι όλο αυτό είναι αυθόρμητο και αβίαστο. Μόνο αμήχανο θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω «Σταθερή συνήθεια...»

Πολύ σκληρή για να πεθάνει είναι η Ζήνα Κουτσελίνη και οι «Αλήθειες» της. Μπορεί πολλοί να «πόνταραν» στο ότι θα ζοριστεί με αντίπαλο τον Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο εκείνη αποδεικνύει πως έχει «χτίσει» ένα πολύ συμπαγές κοινό αυτά τα 4 χρόνια.

Έχει πετύχει στην τηλεόραση αυτό που λίγοι καταφέρνουν, τη συνήθεια. Όσο μένει πιστή στον βασικό πυρήνα της εκπομπής της, τόσο δύσκολο θα είναι να χάσει τους τηλεθεατές της.

«Δυναμικός ο Γρηγόρης παρά τις αντιδράσεις-ενστάσεις»

Δυναμικά ξεκίνησε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Το «2night show» είχε αποδείξει από πέρυσι τη δυναμική του, όταν έπαιρνε lead in 5% και το έκανε 14%. Ήταν δεδομένο πως με τη φετινή πάσα από τις «Άγριες Μέλισσες» θα έφερνε πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Φέτος η εκπομπή με την προσθήκη των βίντεο δια χειρός Βαγγέλη Περρή έχει ανανεωθεί αισθητά και δίνει μία ενδιαφέρουσα ποικιλλία σε ένα πρόγραμμα, που ίσως κάποιες φορές κούραζε από τη μονοτονία των συνεντεύξεων.

 Καταλαβαίνω κάποιες αντιδράσεις για το κατά πόσο όλο αυτό τιμά τη μνήμη του Θέμου Αναστασιάδη ή όχι, ωστόσο αξίζει να τονιστεί πως τα βίντεο αποτελούν προίκα του Βαγγέλη Περρή. Αυτά αποτελούν το δυνατό χαρτί του δημοσιογράφου και θα ήταν παράλογο να απαιτήσουμε από εκείνον να μην κάνει στην τηλεόραση αυτό που ξέρει να παράγει καλά.

«Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις»

Ενδιαφέρον είναι το τηλεπαιχνίδι της Μαρίας Μπακοδήμου με τίτλο «Ένας για όλους» στο OPEN. Έχει έντονο το στοιχείο της παρέας, είναι χαλαρό και δεν διακατέχεται από υπερβολές που βλέπουμε σε άλλα τηλεπαιχνίδια.

Το συγκεκριμένο φορμάτ είναι σκάλες ανώτερο από αντίστοιχα τηλεπαιχνίδια που είχε επιλέξει η προηγούμενη διοίκηση του σταθμού για την περσινή σεζόν. Τα νούμερα για τα δεδομένα του καναλιού δεν είναι άσχημα, αν και στόχος των ιθυνόντων είναι να «κλειδώσει» κοντά στο 9%.

Για να δούμε...

«Σύγχυση στο Πρωινό»

Ζορίζεται πολύ το «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά. Εκτός από την αδυναμία της παρουσιάστριας στις συνεντεύξεις και στα θέματα που «τραβιούνται» χρονικά από τα μαλλιά, υπάρχει και κάτι άλλο.

Η εκπομπή δεν έχει βρει το κοινό της. Δεν γίνεται μέσα σε 10 λεπτά να παίζει όλο το παρασκήνιο από το GNTM και μετά να βλέπουμε δηλώσεις σπουδαίων ανθρώπων που μιλούν για θέματα ουσίας.

Αντίθετα, το «Ευτυχείτε» έχει ένα συγκεκριμένο προφίλ και όλα τα θέματα-ενότητες βασίζονται γύρω από τη στόχευση προς ένα συγκεκριμένο κοινό. Το Πρωινό του ΑΝΤ1 θυμίζει μία κατσαρόλα που μπαίνουν μέσα όλα τα υλικά χωρίς να υπάρχει μία κοινή γραμμή.

Αν η τηλεθεάτρια εκείνη την ώρα είναι φαν του «GNTM» θα προτιμήσει να δει τον ανταγωνισμό που έχει στήσει και ένα πάνελ που 

«Βραβείο τηλεοπτικών αστοχιών...»

Βραβείο τηλεοπτικών αστοχιών δικαιούται μέχρι στιγμής να πάρει ο ALPHA. Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αλλιώς η στρατηγική του «κόβω το Deal», που παγκοσμίως είναι ένα από τα πιο δυνατά φορμάτ για να μπει ένα υπερβολικά αδιάφορο «Πάνω-Κάτω». Το ίδιο ισχύει και για το «Σόι Σου» που αντικαταστάθηκε από το «Σπίτι είναι».

Ας μην πιστέψουμε τις κακές γλώσσες που λένε ότι επίτηδες η νέα διοίκηση «έριξε» τον ALPHA.

Αυτά και για σήμερα! Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά. 

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ