2019-10-15 20:17:26
Φωτογραφία για Αιτωλοακαρνάνες τα είπαν με τον Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα (φωτο)
Ο Αλέξης Τσίπρας χθες βρέθηκε στην Πάτρα και είχε την ευκαιρία να κάνει μία βραδινή βόλτα ώστε να πιει το ποτό του και να μιλήσει με φίλους του κόμματος.

         Ανάμεσα σε αυτούς και ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία, Σταύρος Καραγκούνης, αλλά και άλλοι Αιτωλοακαρνάνες που είχαν την ευκαιρία να τα πουν μαζί του.

          Στο προφίλ του στο facebook ο Σταύρος Καραγκούνης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

        «Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε την Αχαΐα ως πρώτη στάση της μεγάλης πορείας προς το λαό. Την πρώτη μέρα αυτής της περιοδείας είδαμε ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για τη συγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης...         Ξεκινήσαμε από την Αχαΐα, από το προπύργιο των δημοκρατικών αγώνων. Από τη δυτική Ελλάδα, που πάντα έδινε στην πρώτη γραμμή τις μάχες για ένα καλύτερο αύριο. Τελευταίος σταθμός της περιοδείας αυτής η Πάτρα, από την οποία δεν θα έλειπε η θερμή παρουσία των Αιτωλοακαρνάνων, που στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή του Αλέξη Τσίπρα για τη συγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα αυτή τη στιγμή. Προχωράμε…»

Πηγή: https://www.agriniopress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ