2019-10-15 21:44:46
Φωτογραφία για 17 Οκτωβρίου του Αγίου Λουκά του Φαντενου και των σπουργίτοφάγων!
Γνωρίζεται ότι κάθε 17 Οκτωβρίου στο χωριό της Ρόδου, τα Αφάντου εορτάζεται το πιο ελεεινό έθιμο σε πανελλαδικό επίπεδο;

Η γιορτή του Αγίου Λουκά πλησιάζει, η ετήσια εορτή συνοδεύετε με σουβλάκια φρέσκο σκοτωμένων σπουργιτιών .

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται μεγάλη συμμετοχή πιστών.

Άραγε πόσες χιλιάδες σπουργίτια φέτος θα ψηθούν για να ικανοποιηθούν οι ορέξεις των πιστών μιας αρρωστημένης παράδοσης;

Με την ανοχή των αρχών και της εισαγγελίας Ρόδου η κατάσταση με τους χριστιανούς λαθροθήρες που εγκληματούν κατά της βιοποικιλότητας, και δεν δίνουν λόγο πουθενά, λαμβάνει διαστάσεις επιδημίας.

Στη χώρα του ελληνομαϊμουδισμού τα πάντα είναι δυνατά, αρκεί να είναι παράδοση ,παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ελάχιστων θηροφυλακων που συλλαμβάνουν τους παράνομους λαθροθηρες και οδηγούνται στον εισαγγελέα, η εισαγγελία τους αφήνει ελεύθερους,,,λόγο,,,, παράδοσης.


Τα δικαστήρια και οι νόμοι με δύο μέτρα και δύο σταθμά,,ο έχων την πίτα και το μαχαίρι εξουσιάζει,και ορίζει,, χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τους της ευρωπαϊκές οδηγίες και κανονισμούς γράφουν δικούς τους νόμους, και εκδικάζουν κατά βούληση.

Εδώ στην γωνία της Ευρώπης την Ρόδο, που έπρεπε να εορτάζεται η πανευρωπαϊκή γιορτή των πτηνών, ορθόδοξοι χριστιανοί σκοτώνουν σπουργίτια για να τα φάνε!!!

Πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε ότι το σπουργίτι είναι ο φυσικός εχθρός της ακρίδας και άλλων επιβλαβών εντόμων και μικροοργανισμών .

Καλή όρεξη σε ευτελείς όπως επίσης σε υποβαθμισμένες ύπαρξης που ζουν ανάμεσα μας.

diktyo-kyrvi.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ