2019-10-16 19:00:32
Φωτογραφία για Καραμέρος αντί Στρατάκη
Απολύθηκε από το Nooz.gr ο Γιάννης Στρατάκης και στη θέση του πήραν τον Γιώργο Καραμέρο.

Γράφει ο Γιάννης Στρατάκης:

Μόλις μου ανακοινώθηκε τηλεφωνικά από το λογιστήριο του Nooz.gr ότι απολύθηκα. Η απόλυση μου έρχεται λίγα 24ωρα μετά την τοποθέτηση στην ηγεσία της εταιρείας, της κας Ζωής Χαλιβιά η οποία υπήρξε στο παρελθόν σύμβουλος του κ. Αλέξη Τσίπρα και προσφάτως του νεοεκλεγέντα ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη. Η κ. Χαλιβιά δεν απάντησε σήμερα σε 2 τηλεφωνήματά μου ούτε απ ότι φαίνεται στο κινητό μου διάβασε το μήνυμα που της έστειλα. Ως εκ τούτου λέω να μοιραστώ μαζί σας αυτό το μήνυμα:

«Σε ανθρώπους που έστησαν αυτό το site και του οποίου υπήρξαν διευθυντές και στενοί συνεργάτες του αείμνηστου Σωκράτη Κόκκαλη προκειμένου να εξελιχθεί το flash.gr σε nooz.gr, αλλά και του μοναδικού αρθρογράφου γνώμης στο site που επωνύμως στήριξε την υποψηφιότητα του Π. Κόκκαλη και γενικά την στήριξη του Ομίλου όταν δεχόταν προεκλογικά τα πυρά περί διαπλοκής, οφείλατε να δείξετε σεβασμό, πόσο δε μάλλον όταν είχα αποχωρήσει από τα «Παραπολιτικά» σεβόμενος την 25ετή παρουσία μου στα ΜΜΕ του Ομίλου. Καλή συνέχεια με τον αποτυχόντα πολιτευτή - δήμαρχο. Αντιλαμβάνομαι τα εσωκομματικά παίγνια τα οποία κάποιοι αγνοούν. Ίσως μια γάτα να τα μαρτυρήσει...»

Λέγοντας αποτυχόντα πολιτευτή - δήμαρχο o Γιάννης Στρατάκης, εννοεί προφανώς τον Γιώργο Καραμέρο που προσελήφθη ως αρχισυντάκτης

e-tetradio

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ