2019-10-16 19:40:10
Φωτογραφία για Αλλαγή γλωσσών ανά Εφαρμογή στο iPhone σας στο iOS 13
Δεν χρειάζεται πλέον να μετατρέψετε πλήρως την προεπιλεγμένη ή κύρια γλώσσα του συστήματός σας για να αλλάξετε τη γλώσσα μιας μόνο εφαρμογής στο iPhone σας. Χάρη στο iOS 13 , κάθε εφαρμογή μπορεί πλέον να έχει τις δικές της ρυθμίσεις γλώσσας εάν θέλετε ισπανικά για το WhatsApp αλλά και αγγλικά για το Instagram & Twitter παράδειγμα, μπορείτε να το κάνετε αυτό. 

Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε αν έχετε ήδη προσθέσει πολλές γλώσσες. Αν όχι, θα πρέπει να προσθέσετε μια εναλλακτική γλώσσα πριν να μπορείτε να ρυθμίσετε τις γλώσσες σε βάση ανά εφαρμογή.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Γενικά =>Γλώσσα και περιοχή . Στη συνέχεια, πατήστε στο "Άλλες Γλώσσες".

Επιλέξτε μια γλώσσα από τη λίστα (επιλέξαμε ισπανικά) και στη συνέχεια πατήστε "Change to " για να αλλάξετε τη γλώσσα του συστήματός σας ή "Keep " για να διατηρήσετε τη γλώσσα του συστήματός σας και να ρυθμίσετε τη νέα γλώσσα ως δευτερεύουσα ).  Στη συνέχεια, θα δείτε μια νέα κεφαλίδα της Προτιμώμενης Γλώσσας , στην οποία θα εμφανίζονται όλες οι προαιρετικές γλώσσες συστήματος.


Σημείωση: Χρειάζονται μόνο δύο γλώσσες συστήματος για να εμφανιστεί η επιλογή "Γλώσσα" στη σελίδα ρυθμίσεων για εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Για παράδειγμα, αν έχετε αγγλικά και ισπανικά ως γλώσσες συστήματος, μπορείτε να επιλέξετε κινέζικα από τη σελίδα ρυθμίσεων τρίτου μέρους. δεν χρειάζεται να το προσθέσετε ως γλώσσα συστήματος.

Τώρα που διαθέτετε τουλάχιστον δύο γλώσσες συστήματος στη συσκευή σας, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και επιλέξτε οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους από τη λίστα ή οποιαδήποτε εγγενή εφαρμογή που υποστηρίζει διαφορετικές γλώσσες (όχι όλες οι εγγενείς εφαρμογές θα έχουν την επιλογή γλώσσας, αν έχετε δύο συστήματα γλώσσες ή όχι).

Πατήστε στην επιλογή " Γλώσσες " στη σελίδα ρυθμίσεων για την εφαρμογή και επιλέξτε μια διαφορετική γλώσσα. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε οποιεσδήποτε άλλες γλώσσες συστήματος έχετε, ή να μετακινηθείτε στη λίστα και να βρείτε μια άλλη γλώσσα. Αν επιλέξετε μια γλώσσα που δεν είναι γλώσσα συστήματος, θα προστεθεί ως μία. Αλλάξτε την προτιμώμενη γλώσσα για όσες εφαρμογές επιθυμείτε. 
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ