2019-10-16 21:00:52
Φωτογραφία για HotelBrain: Έξι νέες μισθώσεις ξενοδοχείων για την HotelKeys - η μία στη Ρόδο
Η HotelKeys, διαθέτοντας σήμερα στο δυναμικό της 57 μισθωμένα ξενοδοχεία (6.050 κλίνες) σε όλη την Ελλάδα

Συνεχίζει να εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της με νέα μισθωμένα ξενοδοχεί η HotelKeys του ομίλου της Hotelbrain, ακολουθώντας το στρατηγικό της πλάνο να φτάσει τις 10.000 κλίνες συνολικά, τα επόμενα τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα εντάχθηκαν 6 νέα καταλύματα στο χαρτοφυλάκιο της, συνολικής δυναμικότητας 522 κλινών. Ειδικότερα, η εταιρεία μόλις προχώρησε σε υπογραφές νέων μισθώσεων έξι ξενοδοχείων: ένα ξενοδοχείο στην Παροικιά της Πάρου (95 κλίνες), δύο στο Ρέθυμνο της Κρήτης (60 και 30 κλίνες), ένα συγκρότημα στη Νάξο (57 κλίνες), ένα ξενοδοχείο με ανεξάρτητα bungalows στη Ρόδο (130 κλίνες) και ένα ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης (150 κλίνες).

Η HotelKeys, διαθέτοντας σήμερα στο δυναμικό της 57 μισθωμένα ξενοδοχεία (6.050 κλίνες) σε όλη την Ελλάδα, και με πρόβλεψη να φτάσει τις 10.000 κλίνες μέχρι το 2022, είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ξενοδοχειακές εταιρείες στη χώρα και συγκαταλέγεται, με βάση τον αριθμό των δωματίων που διαχειρίζεται, στους μεγαλύτερους «ξενοδόχους» στην Ελλάδα.


Ο όμιλος HotelBrain, διαθέτοντας σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στον ξενοδοχειακό τομέα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια μέσω της εταιρείας HotelKeys παρέχει λύσεις μίσθωσης, μεσοπρόθεσμης ή μακροπρόθεσμης διάρκειας. Συγκεκριμένα η HotelKeys, έχοντας υιοθετήσει το μοντέλο εκμετάλλευσης ξενοδοχείων «white-flag», προβαίνει σε μισθώσεις ξενοδοχείων σε όλη τη χώρα. Με μεγάλη γεωγραφική διασπορά και πολύ διαφοροποιημένο τύπο μισθωμένων ακινήτων, ως προς το μέγεθος ή την τοποθέτηση τους στην αγορά, η εταιρεία «επιτυγχάνει τη μέγιστη λειτουργική απόδοση για κάθε μονάδα ξεχωριστά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι επιτελείς της.

Πηγή: newmoney.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ