2019-10-16 21:05:50
Φωτογραφία για ΜΑΡΑΘΩΝ: Δεντροφύτευση στον Προβάλινθο!
Ευχαριστούμε θερμά τα φυτώρια Καραμπάτσος για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα χορηγίας με διάφορα φυτά δενδρύλλια και καλλωπιστικά και την εταιρία

Sterner Stenhus με έδρα τη Σουηδία που φέτος ευαισθητοποιημένοι από την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η περιοχή αγόρασε τα φυτά και έλαβε μέρος στην δενδροφύτευση.

Επίσης το Δήμο με επικεφαλή τον Δήμαρχο κ Στέργιο Τσίρκα τον αντιδήμαρχο κο Ευάγγελο Σωτηρίου καθώς και τον δημοτικό τοπικό σύμβουλο κ Γεώργιο Μιχαήλ, τον πρόεδρο εργαζομένων και υπεύθυνο ύδρευσης κ Βασίλη Μανούσο, τον δημοτικό σύμβουλο κ Βασίλη Τσακιριάννη, τον Αντ/δρο ΚΕΔΠΑ κ Γιώργο Ζορμπά, τον κ Βασίλη Μάζη και το υπόλοιπο προσωπικό για την αμέριστη βοήθεια τους. 

Τους εθελοντές πυροσβέστες με επικεφαλή κ Ματθαίο Καραμολέγκο που ανέλαβαν για μία ακόμα φορά το πότισμα των φυτών και δέντρων.

Το φούρνο της Αλέκας Τσίρκα, το ζαχαροπλαστείο Πλέστι και την φρουτοεμπορική Τσακιργιάννης για τις χορηγίες τους, τα συμβούλια των συλλόγων μας, και όλους τους Προβαλινθιώτες που η στήριξη τους μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ