2019-10-17 21:00:14
Φωτογραφία για Γιώργος Καπουτζίδης: «Το Just the 2 of us σαν πολύ παλιό μου φαίνεται»
Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης με αφορμή την πρεμιέρα της νέας θεατρικής παράστασης που έγραψε και σκηνοθέτησε στο θέατρο Ήβη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σεναριογράφος αναφέρθηκε στην ειδική εκπομπή που αναμένεται να παρουσιάσει, τον κύκλος της τηλεόρασης ενώ σχολίασε και την επιστροφή του «Just the two of us» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη στο Open. Αξίζει, δε, να σημειώσουμε πως ο παρουσιαστής βρισκόταν στο στούντιο της πρωινής εκπομπής την ίδια ώρα ακούγοντας τις δηλώσεις του πρώτου.

 «Ετοιμάζουμε μια εκπομπή για τους Ολυμπιακούς αγώνες, για την οποία είμαι πάρα πολύ υπερήφανος. Μια ουσιαστική δουλειά όπως την νιώθω. Ξέρω πως είναι σε συζητήσεις με κάποια κανάλια, δύο ή περισσότερα. Δεν θα την πάρω εγώ την τελική απόφαση, το κανάλι με τους παραγωγούς θα αποφασίσουν» δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Όσον αφορά το σόου τραγουδιού, Just the two of us, σημείωσε: «Έχω παλιώσει… Το Just the 2 of us σαν πολύ παλιό μου φαίνεται. Το έκανα το 2010, έχουν περάσει 10 χρόνια. Εντάξει. Να γίνονται δουλειές στην τηλεόραση, να περνάει καλά ο κόσμος».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ