2019-10-17 21:17:38
Φωτογραφία για Επανεκλογή του Αιτωλοακαρνάνα ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΟΤΣΟΥ (απο τον Δρυμό Βόνιτσας) ως Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών του ΠΕΙΡΑΙΑ
             Ο Αιτωλοακαρνάνας Σπύρος Λιότσος με καταγωγή από το Δρυμό Βόνιτσας από την πλευρά του πατέρα του και απο το Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού από την πλευρά της μητέρας του, επανεξελέγη πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά. 

          Σήμερα 17.10.2019 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 2,3 και 4/10/2019 και ο Σπύρος Λιότσος πήρε εκ νέου το χρίσμα και συνεχίζει στον προεδρικό θώκο της Ένωσης.......  

Μικρό βιογραφικό:

ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΟΤΣΟΣ  

    Μεγάλωσε και κατάγεται από το Δρυμό Βόνιτσας. Αλλά και από το Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, λόγω καταγωγής της μητέρας του το γένος Βαμβάτσικου.

    Το 1997 κατατάχθηκε μέσω πανελληνίων εξετάσεων στην Ελληνική Αστυνομία. Μετά απο τόσα χρόνια πάντα ήταν με το δίκαιο, υπερασπιστής των αδυνάτων και πάλευε για τα δικαιώματα των συναδέλφων του Αστυνομικών και όχι μόνο. Κατάφερε να επανεκλεγεί Πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, κάτι για το οποίο καμαρώνει και πιστεύει και όλοι οι συμπατριώτες του σε όλο τον νομό αιτωλοακαρνανίας και ειδικά στα χωριά από όπου κατάγεται και μεγάλωσε.

Συγχαρητήρια.......
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ