2019-10-19 02:00:26
Φωτογραφία για Ντου από παντού! – Ρεσάλτο μεταναστών  – Συγκλονιστικό βίντεο
Μπορεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος να προανήγγειλε το «σφράγισμα του Εβρου» για να περιορίσει τις αθρόες μεταναστευτικές ροές, στο μεταξύ, όμως, οι μετανάστες, πηδάνε τον φράχτη του Εβρου και μπαίνουν από την Τουρκία στην Ελλάδα, σα να πρόκειται για παιχνίδι.

Το βίντεο που ακολουθεί, δείχνει την ευκολία με την οποία οι μετανάστες πηδάνε τον αφύλαχτο από αστυνομικές δυνάμεις, συρμάτινο φράχτη. Το κάνουν διασκεδάζοντας και γελώντας και μάλιστα ορισμένοι, ενημερώνουν μέσω Social Media τους φίλους τους για το πως θα κάνουν και εκείνοι το ίδιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι προσφυγικές και λαθρομεταναστευτικές ροές τον Μάρτιο του 2018 στο νομό Έβρου, είχαν τριπλασιαστεί σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα Φεβρουάριο.

Οσοι επιχειρούν να έρθουν από την Τουρκία, έχουν βρει τρόπους για να περνούν τον περιβόητο φράχτη των 12 χιλιομέτρων στην περιοχή Καστανεών και Νέας Βύσσας, που λειτουργεί αποτρεπτικά για τα μεγάλα κύματα προσφύγων και λαθρομεταναστών. Είτε βάζουν μεγάλα… δέρματα πάνω στα αγκαθωτά σύρματα και με σκάλες ανεβαίνουν και περνούν από το τουρκικό στο ελληνικό έδαφος ή κατάφεραν να ανοίγουν που υπάρχουν σε διάφορα σημεία του φράχτη, είτε όπως είδαμε στο βίντεο να σκαρφαλώνουν και πηδούν από πάνω.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ