2019-10-20 12:53:24
Φωτογραφία για Οι ψεύτικες θηλές απολαμβάνουν μια μεγάλη στιγμή στη μόδα Θα τις δοκίμαζες;
Όλες θυμόμαστε αυτό το επεισόδιο του Sex and the City που η Σαμάνθα λάνσαρε γενναία ένα

ζευγάρι ψεύτικες θηλές, και ο κόσμος γύρω της το πρόσεξε (βέβαια με αυτό τον τρόπο προσέλκυσε έναν άνδρα που παλιμπαίδιζε αλλά αυτό είναι ένα τελείως άλλο θέμα).

Είναι γεγονός είναι οι θηλές και η μόδα είναι οι καλύτεροι φίλοι εδώ και χρόνια, αφού συχνά βλέπουμε μοντέλα να περπατούν στην πασαρέλα με το στήθος τους εκτεθειμένο και αυτό είναι αποδεκτό. Αλλά τι γίνεται στην πραγματική ζωή; Θα φορούσες τις ψεύτικες θηλές με υπερηφάνεια;

H Just Nips είναι μια αμερικανική εταιρεία που ειδικεύεται στις τεχνητές θηλές για τις γυναίκες, και υπόσχεται να σας κάνει να «δείχνετε ότι ξεπαγιάζετε ενώ αισθάνεστε καυτές». Διατίθενται σε 2 μεγέθη: cold και freezing (δεν κάνουμε πλάκα).

Παρόλο που βρήκαμε όλο το πράγμα μάλλον αστείο, αυτή η εταιρεία είναι πραγματικά πολύ εμπνευσμένη. Η ιδρύτρια της Nips- Molly Borman εξήγησε ότι θέλει οι θηλές να φορεθούν από όλους, από τα μέλη της trans κοινότητας έως τις επιζώσες του καρκίνου του μαστού. Επιπλέον συνεργάζεται με φιλανθρωπικό οργανισμό για τον καρκίνο του μαστού για να εκτυπώνει οδηγίες προς τις γυναίκες για ψηλάφηση μαστού στο εσωτερικό όλων των συσκευασιών της.


“Αγγίζετε τα στήθη σας ούτως ή άλλως όταν βάζετε τις Just Nips, έτσι θα ήθελα να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο σχετικά με τον καρκίνο του μαστού και να διδάξω τις γυναίκες πώς να εξεταστούν με ασφάλεια και σωστά ενώ τις φορούν”.

Αν θέλετε να τους δώσετε μια ευκαιρία μπορείτε να τις αγοράσετε οnline για περίπου € 10. Αλλωστε ας είμαστε ειλικρινείς: έχουμε μπροστά μας πολλές κρύες ημέρες.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ