2019-10-20 19:35:32
Φωτογραφία για Καταγγέλλει και παραιτείται ο τ. Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Παναγιώτης Βερβερίδης
Του Ηλία Προύφα

Καταγγέλλει και παραιτείται ο τ. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Παναγιώτης Βερβερίδης, κάνοντας λόγο για παρατυπία στη λειτουργία της ένωσης.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά στο kranosgr, παραιτείται  από μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.ΑΜ/Θ) διότι δε συμφωνεί με τη συμμετοχή  συναδέλφου που ασκεί καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της Ένωσης εδώ  και πολλούς μήνες ο οποίος κατά εφαρμογή του Νόμου και ποιο συγκεκριμένα στο άρθρο 30Γ του Ν.1264/1982 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 26ην τροποποίηση του Νόμου Υπ' αριθμόν 4494 (ΦΕΚ Α' 154/2-11-2017) όπου ρητά και κατηγορηματικά στην παράγραφο 2 επισημαίνει πως θα έπρεπε να διαγραφεί  αυτοδικαίως πράγμα το οποίο και δεν έγινε, ενώ συνέχισε και συνεχίζει  να ασκεί τα καθήκοντά του Γενικού Γραμματέα. 

Συνεχίζοντας την επιστολή του, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τονίζει ότι δεν έχει προσωπικό θέμα με τον συνάδελφο του, αλλά θεωρεί πως αυτή η παρατυπία είναι ενδεχόμενο να δημιουργήσει στα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης πρόβλημα Πειθαρχικής και Ποινικής φύσεως.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ